Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Επιτέλους... οι αγώνες του ΓΑΠ δικαιώνονται τόσο από το ΠΑΣΟΚ της Φώφης, όσο κι από τον Αλέξη! Θετικό το ΠΑΣΟΚ για το Σύμφωνο Συμβίωσης...

Το "εκσυγχρονισμένο" ΠΑΣΟΚ τώρα δικαιώνεται! 
Έστω κι αργά, η κυβέρνηση "δεύτερη φορά αριστερά" και προσωπικά ο σύντροφος πρωθυπουργός, κατανόησαν αυτό το παλαϊκό αίτημα των εργαζομένων, του περήφανου ελληνικού λαού. Πως, δηλαδή, δεν μπορείς να είσαι ριζοσπάστης αριστερός και ν' αγωνίζεσαι μόνον για την ικανοποίηση των δίκαιων απαιτήσεων των "δανειστών", τη στήριξη στους συντρόφους Ερντογάν και Νετανιάχου, την φιλανθρωπία, τα φτωχοκομεία, τα πεινασμένα παιδιά στα σχολεία, τα νοσοκομεία που δεν διαθέτουν ούτε γάζες, τους άνεργους, τους εξαθλιωμένους, τους συνταξιούχους πείνας, τους απολυμένους... παραβλέποντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των γκέι και των λεσβιών!



Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ ν' αφήσει τον Καμμένο και να συμπορευτούν μαζί, αφού στο σημαντικότερο αίτημα του Λαϊκού Κινήματος, επιτέλους συμφωνούν!
Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει στην ανακοίνωσή του:
«Το ΠΑΣΟΚ καλωσορίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης... είναι το νομοσχέδιο που το ΠΑΣΟΚ προσπαθούσε να προωθήσει είτε αυτοτελώς είτε στο πλαίσιο του αναμορφωμένου οικογενειακού Δικαίου την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε στείρα αντιπολίτευση... θα είναι μια ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει προοδευτική στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων του και να αποπροσανατολίσει από τη γενική εικόνα της συνεργασίας του με την ακροδεξιά του Πάνου και των άλλων Καμμένων». 
Οι αγώνες τώρα δικαιώνονται! 
Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, που εργάστηκε τόσο πολύ για να εκσυγχρονίσει, μαζί με τον ΓΑΠ, το ΠΑΣΟΚ, δικαιώνεται κι αυτός!
Εμείς θα λέγαμε... πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια!
Καλούς απογόνους!

Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr