Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Δ. Κούβελας, Καθηγητής Πανεπιστημίου: Είμαι ενθουσιασμένος με τα μέτρα! Όλοι ξέρουν ότι κινδυνεύουμε από τρελούς επιστήμονες...

Του Δημήτρη Κούβελα

Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας,
Διευθυντής του ομώνυμου Εργαστηρίου του Τμήματος Ιατρικής
της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Είμαι ενθουσιασμένος με τα μέτρα!
Η μάσκα παντού είναι εξαιρετικό μέτρο. Για την προστασία μας δε, εναντίον ανεύθυνων αντιδραστικών, θα πρότεινα να κουβαλάμε ραβδιά ή και δόρατα καλύτερα, για να κρατάμε σε ασφαλή απόσταση τους ανεύθυνους που μας πλησιάζουν.
Η μεταμεσονύκτια απαγόρευση κυκλοφορίας είναι επίσης κορυφαία ιδέα. Έτσι συμμαζεύονται όλοι νωρίς και θα μηδενιστούν τα θύματα από επιθέσεις κυρίως βρυκολάκων και όλων των νυχτόβιων τεράτων (λυκάνθρωποι, ζόμπι, καλικάντζαροι, κλπ) που συνήθως οδηγούν το σύστημα υγείας σε κατάρρευση.
Το πρόστιμο τέλος είναι απίστευτα χαμηλό. Δηλαδή μόνο 150 ευρώ από έναν κάθέξιν παραβατικό δολοφόνο; Εδώ σε ελαφρύτερα αδικήματα επιβάλονται εξουθενωτικά πρόστιμα. Το πρόστιμο θα έπρεπε να ανέρχεται στα 5.000 ευρώ και αν δεν τα έχεις πάνω σου, να οδηγείσαι σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, όπου θα γίνονται έργα συνέχεια και δωρεάν για κοινωφελή ιδρύματα, όπως καζίνο, ξενοδοχεία, ιδιωτικές πισίνες και βίλες κλπ που θα φέρουν ανάπτυξη.
Μην τυχόν και σπαταληθούν χρήματα για άλλες αρρώστιες ακίνδυνες (γρίπη, καρκίνος, καρδιαγγειακά κλπ) όλοι θα περιμένουμε το εμβόλιο που προφητικά ξέρουμε ότι οσονούπω φθάνει.

Όσον δεν αφορά στους νέους, θεωρώ ότι πρέπει να απαγορευτεί η εκπαίδευση. Τα ημίμετρα (μείωση χρηματοδοτήσεων σε πανεπιστήμια, αύξηση μαθητών ανα τάξη κλπ), δεν είναι σοβαρά. Να κλείσουν τα σχολεία και να αναλάβουν οι γονείς την παιδεία των παιδιών. Η ανάγνωση βιβλίων φυσικά να απαγορευτεί, διότι το χαρτί είναι αντιοικολογικό, και τα παιδιά θα μορφώνονται από την τηλεόραση με μυητική διαδικασία. Τα παιδιά θα βλέπουν και θα παραδειγματίζονται από σειρές όπως big brother, batselor κλπ και δεν θα αποπροσανατολίζονται από απαρχαιωμένους Σωκράτες, Όμηρους κλπ.
Η επιστήμη και η έρευνα είναι αποπροσανατολιστικά και παράγουν περίεργους που είναι αυτιστικοί και αντικοινωνικοί και αντιδρούν στις θεόπνευστες και σωτήριες οδηγίες. Έχετε ακούσει ποτέ να κινδυνεύουμε μαζικά από τρελό τσαγκάρη ή καστανά; Ποτέ. Όλοι ξέρουν ότι κινδυνεύουμε από τρελούς επιστήμονες.
Πιστεύω ότι με λίγη παραπάνω σκληρότητα θα σωθούμε όλοι!!!

Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/