Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Οι Στόχοι της γενικής επίθεσης της Υπερεθνικής Ελίτ σε όλα τα μέτωπα — Από τη Μέση Ανατολή στην Ουκρανία


Του Τάκη Φωτόπουλου

1. Η μαζική σιωνιστική επίθεση που εξαπολύθηκε σε όλα τα μέτωπα, με αφορμή την επίθεση της Χαμάς τον Οκτώβρη, δεν ήταν βέβαια η «δικαιολογημένη» αντίδραση του… ταλαιπωρημένου Ισραηλινού λαού ενάντια στους Αραβικούς λαούς, αλλά αποτελούσε προφανώς τμήμα καλά οργανωμένου σιωνιστικού σχεδίου σε αγαστή σύμπνοια με την Υπερεθνική Ελίτ (δηλαδή την ελίτ που ελέγχει την παγκοσμιοποιημένη καπιταλιστική οικονομία), με πολλαπλούς βασικούς στόχους.

2. Ο πρώτος στόχος είναι ο ξεριζωμός των Παλαιστινίων από τη Γάζα και τα πατρικά εδάφη τους, με απώτερο σκοπό την παραπέρα μεγέθυνση και εδαφική εξάπλωση του σιωνιστικού κράτους στη Μέση Ανατολή.

3. Ενδιάμεσος στόχος είναι η προκαταβολική καταστροφή κάθε πιθανής αραβικής αντίστασης (σε κρατικό επίπεδο) με τα προληπτικά γερά κτυπήματα στο Ιράν —με τα εκατοντάδες θύματα— αλλά και στον Λίβανο, και όπου αλλού εκδηλωθούν σοβαρές κρατικές πηγές αραβικής αντίστασης. Η δολοφονία του αρχηγού της Χαμάς στον Λίβανο ήταν βέβαια τμήμα του ίδιου σιωνιστικού σχεδίου.

4. O απώτερος σιωνιστικός στόχος δεν είναι άλλος από την απώθηση των αραβικών πληθυσμών από τα εδάφη που ελέγχουν οι Σιωνιστές και η δημιουργία ενός «Μεγάλου (σιωνιστικού) Ισραήλ» που θ’ αποτελεί την εδαφική βάση του παγκόσμιου Σιωνισμού, μολονότι βέβαια η παγκόσμια οικονομική βάση του θα εξακολουθήσει να παραμένει στη Δύση, στα κέντρα του παγκόσμιου καπιταλισμού.

5. Η παράλληλη ωμή επίθεση των Ουκρανών φασιστών κατά της Ρωσίας έχει σαφή στόχο την ουσιαστική αχρήστευση της Ρωσίας ως μέλους της Υπερεθνικής Ελίτ, διαδικασία που είχε αρχίσει μετά την τυπική αποβολή της Ρωσίας από την «Ομάδα των 8», η οποία μετέπειτα έγινε η «Ομάδα των 7» (G7) —δηλαδή η ομάδα των χωρών που διαφεντεύει τις τύχες του παγκόσμιου πληθυσμού (ΗΠΑ, Βρετανία, Ιαπωνία, Καναδάς, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία). Η ουσιαστική αχρήστευση της Ρωσίας θα εξασφαλιζόταν με τον καταστροφικό πόλεμο στην Ουκρανία στον οποίον ενέπλεξαν τις ρωσικές δυνάμεις —με την ωμή χρησιμοποίηση των Ουκρανών φασιστών σαν των βασικών οργάνων για τον σκοπό αυτό— και το παράλληλο οικονομικό εμπάργκο που στοχεύει στον παράλληλο αποκλεισμό της Ρωσίας από τις παγκόσμιες αγορές. Εντούτοις, η διαφαινόμενη σήμερα στρατιωτική νίκη της Ρωσίας με σημαντικές εδαφικές προσαρτήσεις και η ουσιαστική ταπείνωση του ΝΑΤΟ θα αλλάζαν τα δεδομένα.

6. Η θέση, δηλαδή, που προβλέπει το σχέδιο της Υπερεθνικής Ελίτ για τη Ρωσία είναι ο υποβιβασμός της σε ένα είδος υποτελούς (στην Υπερεθνική Ελίτ) παγκόσμιας δύναμης, όπως είναι σήμερα η Κίνα και η Ινδία.

7. Απόκειται επομένως στους λαούς της Ρωσίας και της Μέσης Ανατολής, που σήμερα παλεύουν για την ίδια την εθνική αυθυπαρξία τους, εάν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τις βάσεις για μια νέα παγκόσμια κοινωνία που θα θεμελιώνεται στις αρχές της πραγματικής δημοκρατίας, η οποία θα εξασφάλιζε την πολιτική και οικονομική ισότητα των λαών…

Σημείωση

Για τον ορισμό και τον ρόλο του σιωνισμού, βλ. ενδεικτικά σχετικά παλαιότερα άρθρα του Τ. Φωτόπουλου: 123

Ανάρτηση από: https://www.antipagkosmiopoihsh.gr/