Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η υπογραφή. (24/11/11)

Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζουμε την υπογραφή, επιστολή, σημείωμα, πάπυρο, γράμμα, τέλεξ, φαξ, σήμα καπνού,  του Αντώνη Σαμαρά, προς τα αφεντικά, του, στην Ενωμένη Ευρώπη.

 Επιτέλους μπορεί, να εκταμιευθεί, η ρημάδα η έκτη δόση, για να πάμε μετά στους νέους εκβιασμούς και τις συνακόλουθες κωλοτούμπες της έβδομης δόσης.

 Η στήλη, λόγω των διασυνδέσεών της με μεγαλοσχήμονες της ΕΕ, αποκαλύπτει, τι σχεδιάζουν, να ζητήσουν τα αφεντικά, για την επόμενη, επίσης κρίσιμη, δόση:

Υπογραφή Αντώνη Σαμαρά. Αυτή τη φορά, όμως, λαξεμένη με καλέμι, πάνω σε μάρμαρο Πεντέλης.

Υπογραφή Γιώργου Καρατζαφέρη… στο στήθος της Άγγελας Μέρκελ. (κάτι σαν αυτόγραφο, γιατί όπως μαθαίνουμε, και η Άγγελα είναι ξετρελαμένη με τον Γιώργο)

Υπογραφή, Γιώργου Παπανδρέου. Αν δεν μπορεί, ο ίδιος, θα κάνουν δεκτή την υπογραφή, του Πετσάλνικου. Αν δεν γίνει ούτε αυτό, προκήρυξη δημοψηφίσματος μεταξύ των δύο, ώστε να αποφασίσουν αυτοί, ποιος θα υπογράψει και που.

Φωνητική υπογραφή, του Αδώνιδος Γεωργιάδου, η φωνή του οποίου, ηχογραφημένη θα μεταδίδεται, από τα μεγάφωνα, των στρατοπέδων συγκέντρωσης που ιδρύονται σε Γερμανικό και Πολωνικό έδαφος, για κάθε χρήση…

Σημάδι, από την Ντόρα Μπακογιάννη. Ως τέτοιο εννοούν, ένα φιλί σε λευκό χαρτί, από τα φρεσκοβαμένα χείλη της Ντόρας. (φήμες λένε ότι αυτό είναι αίτημα του Ρομπάι, αλλά επειδή ντρέπεται, έβαλε να το ζητήσει ο Σαρκοζί)

Ένα μουσακά, φτιαγμένο από τα χεράκια, του Κουβέλη.  Το αίτημα έγινε αμέσως δεκτό, με θετική δήλωση του βουλευτού Γρηγόρη Ψαριανού ο οποίος, συμπλήρωσε με νόημα: «όποιος δεν έχει φάει, τον μουσακά του Φώτη, δεν ξέρει τι σημαίνει, αριστερή απόλαυση»

Πέντε τρίχες από τα μαλλιά, της Άννας Διαμαντοπούλου.

Πέντε τρίχες από τα μυαλά της Εύης Χριστοφιλοπούλου.

Τυχαίο δείγμα 1000 ελλήνων, οι οποίοι θα συλληφθούν και θα οδηγηθούν, στο Βερολίνο, για να εργαστούν δωρεάν, σε συνεργεία καθαρισμού, κυβερνητικών κτιρίων.

Τυχαίο δείγμα 1000 ελλήνων, οι οποίοι, θα χρησιμοποιηθούν, στις δημόσιες υπηρεσίες, της Γερμανίας, ως σαλιοδότες. Θα στέκονται όρθιοι, σε μια γωνία, και όποιος θέλει να μουσκεύει το δάχτυλό του για να φυλλομετρήσει χαρτιά, θα το ακουμπά, στην μόνιμα, βγαλμένη γλώσσα του έλληνα, σαλιοδότη.

Τυχαίο δείγμα, 30 ελλήνων βουλευτών, οι οποίοι θα οδηγηθούν, σε περιοδεύον τσίρκο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν, ως τροφή, για τους τίγρεις του τσίρκου.

Επίσης υπάρχουν σκέψεις, ώστε, οι υποστηρικτές της κυβέρνησης Παπαδήμου, που για συντομία θα αποκαλούνται, «παίκτες» να υποβληθούν, σε διαγωνισμό γυμναστικών ασκήσεων, τραγουδιού, μαγειρικής, αρλουμπαρίας,  και σε άλλες δοκιμασίες, που θα θέσει η παραγωγή.

ΥΓ 1.  Μα καλά πίστευε κανείς ότι ο Αντωνάκης θα αντιστεκόταν… ? Με τι μπόλς;

ΥΓ 2.  Άλλωστε από πότε κάποιος αντιστέκεται, σε κάτι που συμφωνεί, και είναι στρατηγική επιλογή του;

ΥΓ3.  Ωραία Ευρώπη!

Θύμιος Καλαμούκης

Ανάρτηση από : http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=1953