Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Παρέλαση


Ο σημαιοφόρος του Αγίου Παντελεήμονα. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες της σημαίας του 20ού Δημοτικού Σχολείου της Αθήνας παρήλασαν στην Πλατεία Συντάγματος μαζί με τους συμμαθητές τους από τα υπόλοιπα 246 σχολεία της πόλης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Τα συγκεκριμένα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο στον Αγιο Παντελεήμονα, εκπροσωπούν παράλληλα την πολυπολιτισμική Αθήνα, είναι οι νέοι Ελληνες που τους ενώνει η κοινή Παιδεία, ακόμη και αν προέρχονται από διαφορετικές πατρίδες και φυλές.



Οι μαθήτριες παρέλασαν χθες δίχως τα παπούτσια θέλοντας πιθανότατα να στείλουν το δικό τους μήνυμα και έγιναν αντικείμενο σχολιασμού εντός αλλά και εκτός Ελλάδας.
















Μία φωτογραφία με ένα μαθητή να πιάνει τα γεννητικά του όργανα την ώρα που παρελαύνει μπροστά από τους επισήμους, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ο μαθητής φαίνεται ότι ακουμπάει τα γεννητικά του όργανα θέλοντας έτσι να προσβάλει τους επισήμους, ενώ όπως αναφέρεται από το Θάρρος της Μεσσηνίας η κίνηση αυτή καταδικάστηκε από όσους την αντιλήφθηκαν.