Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ο χρόνος δουλεύει για την επανάσταση

Θέλοντας να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους ταλαιπωρημένους προλετάριους που λιώνουν μέσα στον καύσωνα των μεγαλουπόλεων -αντί να δροσίζονται ανέμελοι στα δαντελωτά ακρογιάλια, σας ενημερώνω πως ο χρόνος δουλεύει για το λαϊκό κίνημα και την ανατροπή. 
 Όλοι ξέρουμε πως η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτο κόμμα στις τελευταίες εκλογές, επειδή είχε συντριπτική υπεροχή στις ηλικίες άνω των 60 ετών. 
Στα νεαντικά κοινά, η Νέα Δημοκρατία πάτωσε. 
Τον ήπιε κανονικά. 

 Πήγαν δηλαδή μαζικά τα γεροσάψαλα και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία, επειδή φοβόντουσαν μήπως βγουν από το ευρώ. Εδώ, όπου να ‘ναι, βγαίνετε από τη ζωή, σας πειράζει να βγείτε από το ευρώ; 

 Το ευχάριστο νέο είναι πως πολλά από αυτά τα ραμολιμέντα που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία βλέπουν ήδη τα ραπανάκια ανάποδα. Γιατί μπορεί ο γέρος να πηγαίνει από πέσιμο ή από χέσιμο αλλά πάει και επειδή δεν μπορεί να ζήσει για πάντα. Κάποια στιγμή τα τινάζει. 

 Μόνο ο Μητσοτάκης θα ζήσει για πάντα αλλά αυτός αποκλείεται να ψηφίζει Σαμαρά. 

 Επίσης, είναι γνωστό πως μόνο μόνο οι γέροι και οι γριές έχουν φράγκα σήμερα, οπότε πολλά γερόντια έχουν πέσει θύματα επιθέσεων μέσα στα σπίτια τους και έχουν δολοφονηθεί επειδή αρνούνται να πουν πού έχουν κρύψει τη σύνταξη. 

 Βέβαια, είναι απαράδεκτο να δολοφονούνται τα τιμημένα γερόντια της Αριστεράς. 
Πρέπει να δολοφονούνται μόνο οι γεροξεκούτηδες που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. 
 Αλλά, μπροστά στην νίκη της Αριστεράς, δεν πειράζει να χάσουμε και μερικούς λεβέντες αγωνιστές της τρίτης ηλικίας. Θυσιάζονται για τον αγώνα. 

 Ο χρόνος δουλεύει για την Αριστερά, αφού τα γεροκούσαλα, τα χούφταλα και οι μπαμπόγριες που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία πάνε μαζικά στον άλλο κόσμο. 

 Παράλληλα, στις επόμενες εκλογές, εμείς οι νέοι, οι 18άρηδες, θα έχουμε δικαίωμα ψήφου, οπότε η νίκη είναι σίγουρη. Όσο καθυστερούν οι εκλογές, τόσο πεθαίνουν οι ηλικιωμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας και τόσο αποκτούν δικαίωμα ψήφου οι νέοι που θα ψηφίσουν Αριστερά. 
 Όλα πάνε υπέροχα!

Ανάρτηση από:http://pitsirikos.net