Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Βγήκε απο τα ρούχα του ο Καψής οταν ακούστηκε η αλήθεια απο τον κ.Κοντογιώργη (video)

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΨΗ.
Αυτός είναι ο λόγος τους όταν παγιδεύονται από πραγματικούς καθηγητές όπως είναι ο κ. Κοντογιώργης

Σε πρόσφατη κοινή τους συνέντευξη οι τόνοι ανέβηκαν…
Μιλάμε για τον Καθηγητή Γιώργο Κοντογιώργη και τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή!
Ο Καθηγητής είπε ότι η Κυβέρνηση δεν έχει αυτονομία κινήσεων καθώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από την Τρόικα!! Προέβλεψε μάλιστα ότι δεν θα έχουμε εκλογές και ότι θα συνεχίσουν στην Κυβέρνηση έστω και διαπληκτιζόμενοι!!
Αντίδρασε έντονα ο δημοσιογράφος Παντελής Καψής και πρ. εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης Παπαδήμου χαρακτηρίζοντας την άποψη αυτή … αερολογία!!!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, με την επίμαχη φράση, μετά το 2ο λεπτό!



Στον Παντελή Καψή απάντησε το ίδιο το ΔΝΤ, δηλώνοντας…

ότι “προτεραιότητα παραμένει για τις ελληνικές αρχές να υλοποιήσουν το Πρόγραμμα το γρηγορότερο. Εάν η επιθεώρηση ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουλίου, όπως αναμένεται, δεν θα προκύψουν προβλήματα χρηματοδότησης, επειδή το πρόγραμμα χρηματοδοτείται μέχρι το τέλος του Ιουλίου του 2014″.
Ο Μιχάλης Ιγνατίου στον ιστότοπό του σημειώνει: «Είναι φανερό από την τελευταία παράγραφο της γραπτής ανακοίνωσης, ότι εάν δεν ολοκληρωθεί η επιθεώρηση, τότε θα τεθεί σε κίνδυνο η εκταμίευση της επόμενης δόσης. Σύμφωνα με πηγές στην Ουάσιγκτον, που γνωρίζουν το παρασκήνιο, «εάν η Ελλάδα οδηγηθεί σε εκλογές, η επιθεώρηση του Προγράμματος δεν θα καταστεί δυνατή λόγω της παραίτησης των αρμοδίων υπουργών, και η δόση δεν θα εκταμιευθεί. Οταν διεξάγονται εκλογές, όλα παγώνουν», ισχυρίστηκαν οι πηγές.
Το συμπέρασμα φαίνεται να είναι ότι κάποιοι δυστυχώς δεν ξεχνάνε το ρόλο τους ως εκπρόσωποι Κυβερνήσεων!!

Ανάρτηση από: http://anemosantistasis.blogspot.gr

Μπας και πάει για υπουργείο ο Παντελής; Μπας;