Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Δικαιοσύνη και απελευθέρωση πριν είναι αργά...

Του Γιώργου Τασιόπουλου


Τελείωσαν πρώτα, με τους Αθηναίους αστούς, τους χρεοκόπησαν και τώρα, κάποιοι κοιμούνται άστεγοι στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.
Τους πιο δυναμικούς από το λαό, εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους τους τιμώρησαν με άγρια καταστολή στις πλατείες με βία και δακρυγόνα, τους έκλεισαν προδομένους και ηττημένους στα σπίτια τους.
Κι όταν οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ιστορία τους στη Μακεδονία, τους μεταχειρίστηκαν σαν φασίστες.

Τώρα ήρθε η σειρά των "χωριατών"- νησιωτών, όπως τους περιέγραψε σε ένα βιβλιοπωλείο, κάποιος "αριστερός" με παράσημα που η κόρη του είναι υπάλληλος σε ΜΚΟ στη Μόρια!!!
Η πατρίς εάλω...

Όμως δεν θα αποσιωπήσουμε την ελαφρότητα και την βαριά ευθύνη του Έλληνα ψηφοφόρου.

Τον Σημίτη των Ιμίων και της παράδοσης του Οτσαλάν τον ξανακάνετε πρωθυπουργό! Αυτός στη συνέχεια συμμετείχε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, δημιούργησε τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων και της ψεύτικης εισόδου στην Ε.Ε... Πρωθυπουργός της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης με αποφάσεις δικαστηρίων που ακόμη και σήμερα τα μισά στελέχη του σιτίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα μισά στη ΝΔ ξεπουλώντας πατρίδα.
Αυτός έβαλε μπροστά το σχέδιο για την παράδοση της χώρας.... Αρθρογραφεί υπέρ του δικαστηρίου της Χάγης και μας κουνά το δάχτυλο από το Κολωνάκι!

Ο Γιωργάκης που εφάρμοσε το σχέδιο παράδοσης της χώρας, ο ενδιάμεσος συνομιλητής ΗΠΑ και κυβέρνησης, όπως είχε αποκαλύψει το ΝΈΜΕΣΙΣ της κ. Κανέλλη, βραβεύεται αυτές τις μέρες από τους Γερμανούς για τις υπηρεσίες του στη διεθνή των αγορών και αυτόν τον ξαναστείλατε στη Βουλή!

Και το επαναλάβατε με το 'ΝΑΙ'νέκο Τσίπρα.
'Όταν αυτός εξαπάτησε αρχικά και αδιαφόρησε στη συνέχεια μετά το δημοψήφισμα στη θέληση του ηρωικού λαού, καθώς αγνόησε τα ΜΜΕ και την κινδυνολογία, δεν φοβήθηκε και ψήφισε ΟΧΙ ζητώντας την απελευθέρωση από τα δεσμά της υποτέλειας, τον ξαναστείλατε στην πρωθυπουργία για να συνυπογράψει τα μνημόνια με το λαό προδομένο από τη νέα Βάρκιζα να περιμένει μετά την παράδοση της δημόσιας περιουσίας να του πάρουν το σπίτι.

Και ψηφίσατε να κυβερνήσει τη χώρα, την δυναστεία των Μητσοτάκηδων, που οι μισοί είναι στις ΜΚΟ και οι άλλοι μισοί στο κράτος, εντολοδόχοι των πιο σκληρών νεοφιλελεύθερων ιμπεριαλιστών, να φέρει την κανονικότητα!

Χωρίς δικαιοσύνη και τιμωρία των ενόχων δεν υπάρχει απελευθέρωση!

Πριν ΕΛΙΑΜΕΠ - ΑΛΕΞΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ - ΚΑΙ ΜΚΟ διαλύσουν ό,τι απέμεινε από Παιδεία, Υγεία και κράτος και μέσω Χάγης και θερμού επεισοδίου, παραδώσουν το Αιγαίο και τα τιμαλφή της χώρας, ας κάνουμε κάτι όπως το Σύνταγμά μας επιβάλλει!
Να υπερασπιστούμε την πατρίδα από τους εφιάλτες...

Αλλιώς, η Ελλάς εάλω...

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.com/