Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Εύχεσαι να είναι όνειρο...

Του Πέτρου Μαγγανιάρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ως ο πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού κράτους, αδιαμφισβήτητα έχει την τελική ευθύνη, αυτό να  παρέχει στους πολίτες του ασφαλείς χερσαίες, θαλάσσιες και εναέριες μετακινήσεις.

Το ανθρώπινο λάθος ενός σταθμάρχη, αν είναι ικανό να οδηγήσει στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όχι μόνο δεν αποτελεί άλλοθι, αλλά αντίθετα αναδεικνύει την απόλυτη αποτυχία του κράτους δηλαδή των πολιτικών προϊσταμένων του και κυρίως του ιδίου του πρωθυπουργού.

Η λειτουργία ενός κέντρου τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου αφαιρεί τον ανθρώπινο παράγοντα και φυσικά θα απέτρεπε την χθεσινή τραγωδία. 

Η μη λειτουργία του αντίθετα αποτελεί όνειδος για το πολιτικό σύστημα και βεβαίως κυρίως για τον επί την τελευταία τετραετία πρωθυπουργό, καθιστώντας τον ως τον κύριο εκ των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος των Τεμπών.

Και όμως. Αυτό το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ  κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης  θα... επισκεπτόταν ο πρωθυπουργός εχθές αν το δυστύχημα δεν ανέβαλε το πρόγραμμά του.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.

Αντιγράφω από την επίσημη  ιστοσελίδα του πρωθυπουργού 
ανάρτηση την παραμονή του δυστυχήματος  στις  28 Φεβρουαρίου 2023.
Πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για αύριο, Τετάρτη 1 Μαρτίου ( μεταξύ άλλων)

Στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος !!!!

Εκτός από ηθικός αυτουργός της αποτρόπαιης μαζικής δολοφονίας ο πρωθυπουργός είναι και ένας κοινός πολιτικός απατεώνας. 

Σε αυτή την χώρα πλέον εύχεσαι όλο και πιο συχνά αυτά που ζεις, να είναι  όνειρο και κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις...

ΠΗΓΗ: Petros Manganiaris

Ανάρτηση από: https://geromorias.blogspot.com/