Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Οι "άγνωστοι" της φωτογραφίας είναι γνωστοί σε όλους μας.


Έχουν ίδιο τρόπο οργάνωσης και δομής. Έχουν ίδιο ντύσιμο και κινούνται πάντα συγκροτημένα μέσα στο πλήθος με τον ίδιο τρόπο. Φοράνε τις ίδιες μάσκες-κράνη και έχουν μαζί τους τα ίδια ρόπαλα και μολότοφ. Υπάρχει ένας για να τους κατευθύνει και οι υπόλοιποι ακολουθούν τις διαταγές. Συμμετέχουν μόνο στις ενοχλητικές συγκεντρώσεις (υπενθυμίζω πως στην απεργία που προηγήθηκε της τηλεπαρουσίας του Ζελένσκι στην Βουλή δεν εμφανίστηκαν ποτέ).

Ήταν πάντα εκεί, είτε ήτανε για τις μεγάλες διαδηλώσεις κατά των μνημονίων, είτε ήταν στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις όπως σε αυτή που είχαμε την προβοκάτσια της Μαρφίν, είτε ήταν στην συγκέντρωση ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών (με εθνικιστικά χαρακτηριστικά εκείνη την φορά και με τον ίδιο τρόπο επαναλαμβάνω οργάνωσης και δράσης), είτε ήταν κατά των υποχρεωτικοτήτων των εμβολιασμών, είτε είναι τώρα για να προβοκάρουν τις διαμαρτυρίες για το έγκλημα στα Τέμπη και να καταστείλουν την λαϊκή οργή.

Σκοπός τους ένας και μοναδικός. Να ενεργοποιηθεί η καταστολή! Καταστολή που στοχεύει πάντα και χωρίς εξαιρέσεις τους ειρηνικούς διαδηλωτές και ποτέ τους ίδιους.
Είναι ένα κράμα από μισθωμένους τραμπούκους (χούλιγκαν, ποινικούς κλπ), ασφαλίτες, ίσως πράκτορες ξένων πρεσβειών και φασαίους αντεπαναστάτες πιτσιρικάδες των Εξαρχείων οι οποίοι υποκινούνται και κατευθύνονται από Αναρχοπατέρες με ύποπτο background.

Αν δεν τελειώσουμε οργανωμένα πρώτα αυτούς, μην περιμένετε να δούμε άσπρη μέρα. Είναι οι ηθικοί αυτουργοί για όσα περνάμε 12 χρόνια.

Ανάρτηση από: tillthehalt.blogspot.gr