Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Μιχάλη ζεις και η παραφωνία... (συνεχής ενημέρωση)

Μιχάλη ζεις
Παντελονάτος μάγκας και ωραίος
μια ζωή ΑΕΚτζής 
μια ζωή Ελευσίναιος

Των μπάτσων η ανοχή
και της κυβέρνησης το χάλι 
έστειλαν στο χώμα τον άτυχο Μιχάλη
Καλό παράδεισο

Από οπαδούς του ΑΡΗ στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΡΗΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1-0.

Αναπαύσου εν ειρήνη

Το πανό αναρτήθηκε στο “Σαντσέθ Πιθχουάν” στον αγώνα της La Liga, Σεβίλλη-Βαλένθια, από τους φιλάθλους της Σεβίλλης.

Κουράγιο στην ΑΕΚ

Μιχάλη
Αναπαύσου εν ειρήνη 

Αθάνατος

Αθάνατος

Αναπαύσου εν ειρήνη

Πανό για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, Μιχάλη, σήκωσαν οι φίλοι της Μαρσέιγ.

Αναπαύσου εν ειρήνη

 Στον αγώνα Γαλατασαράι - Ολίμπια Λιουμπλιάνα, οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας έχουν κρεμάσει ένα πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ.

Καλό παράδεισο Μιχάλη

Μάικ ψυχάρα για πάντα ΑΕΚαρα

Always AEK
Aiways ANTIFA

Οι οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι δεν ξέχασαν τον Μιχάλη στο ματς Κυπέλλου, σηκώνοντας ένα τεράστιο πανό στο ματς ματς Κυπέλλου με την Ντέλμενχορστ.


Μια φοβερή δημιουργία των οπαδών της Ζανκτ Πάουλι στη Γερμανία με ένα κερί αναμμένο στη μνήμη του Μιχάλη…

 Rest In Peace
«Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη»

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ τίμησαν τη μνήμη του άτυχου Μιχάλη Κατσούρη.  Σήκωσαν πανό  στην έδρα τους στο Μάιντς σε αγώνα για το κύπελλο Γερμανίας
.
Πανό σήκωσαν τα αδέρφια μας της Λιβόρνο για τον Μιχάλη… To πανό στα Ιταλικά γράφει: Όχι άλλες ενέδρες ταγμάτων, όχι άλλα εγκλήματα… Αντίο Μιχάλη. Λιβορνέζοι μην ξεχνάτε

Ciao Michalis
Fucking nazi bastards

Οι Τσέχοι οπαδοί της Γιάμπλονετς στο ματς με τη Σπάρτα, σήκωσαν πανό με το όνομα του Μιχάλη, την ημερομηνία θανάτου του και έγραψαν: «Αναπαύσου εν ειρήνη».

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι φίλοι του Άρη Λεμεσού για τον Μιχάλη. Συγκεκριμένα, στο πέταλο των οπαδών του Άρη Λεμεσού, στο πλαίσιο του αγώνα με την Ράκοβ, έχει σηκωθεί ένα πανό που αναφέρει: 
Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζής! 


Οι φίλοι της Μαρσέιγ τιμούν τη μνήμη του με πανό στήριξης.
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ έχουν τοποθετήσει και σήμερα δύο πανό στο «Βελοντρόμ», προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη.

και η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ...
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, πριν ξεκινήσει ο αγώνας με την Γκενκ, ανάρτησαν ένα πανό που γράφει: «Βασίλης Ρουμπέτης 1985-2023».  Ο Αιγιώτης, Βασίλης Ρουμπέτης, ήταν φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και είχε εκτελεστεί στον Κορυδαλλό, σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia, σύμφωνα με την Αστυνομία. Ο Βασίλης Ρουμπέτης είχε συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, που δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια «ραντεβού θανάτου» μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στις 29 Μαρτίου 2007, στη λεωφόρο Λαυρίου.  Το 2012 καταδικάστηκε για συνέργεια στη δολοφονία του Φιλόπουλου.  Ο Βασίλης Ρουμπέτης φέρεται να ήταν το δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου και αποφυλακίστηκε λίγο μετά τη δολοφονία του, τον Ιανουάριο του 2018.  Έκτοτε έδινε το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα..