Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Βρίσκει και τα κάνει ο Ράμα – Την επόμενη να του δώσουμε το Σύνταγμα!


Του Απόστολου Αποστόλου

Οι γείτονες μας με τα αντι-ελληνικά τους αισθήματα βλασταίνουν σαν μύκητες και μας απειλούν. O Έντι Ράμα στην Αθήνα,  διαλαλώντας στους ομοεθνείς του την αίσθηση των ελπίδων για την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας ως υποψήφια χώρα της ΕΕ.

O Αλβανός πρωθυπουργός και εικαστικός “της αβασάνιστης καλλιτεχνικής σύλληψης” Ράμα, με μπόλικο θράσος και αναίδεια την ίδια στιγμή που φυλακίζει Έλληνες της αλβανικής μειονότητας και αρπάζει περιουσίες με το αυταρχικό καθεστώς του, μιλάει στην Αθήνα με την έπαρση που του παρέχουν τα παγκοσμιοποιημένα κέντρα εξουσίας. Απειλώντας αρχικά πως, αν δεν βρισκόταν μεγάλη αίθουσα κάλυψης της εκδήλωσής του, θα μιλούσε στην πλατεία Συντάγματος στους ομοεθνείς του, χωρίς άδεια από τις αρχές, προκαλώντας έτσι τις αντοχές της ελληνικής δημοκρατίας και τις παραδοσιακές φιλόξενες αρετές του ελληνικού πολιτισμού, όταν μάλιστα η πολιτική του Ράμα είναι ευθέως αντι-ελληνική.

Αλλά γιατί να μη γίνεται προκλητικός ο κ. Ράμα; Αφού έχει και την κάλυψη της ΕΕ. Η εκπρόσωπος της Κομισιόν Άνα Πισονέρο τόνισε για το ζήτημα της φυλάκισης του Μπελέρη ότι είναι διμερές και όχι ευρωπαϊκό και πως «τα διμερή θέματα δεν θα πρέπει να αποτελούν εμπόδιο στη διαδικασία της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή της Αλβανίας». Βλέπετε, η βαρβαρότητα της λογικής στην ΕΕ κάνει καλή πορεία με τα παιχνίδια σκιών της εξουσίας. Η Ελλάδα υποχωρητική και πρόθυμη πάντα να κάνει βήματα πίσω, χωρίς κόκκινες γραμμές, αντιδρά πάντα κατά τα νατοϊκά και ευρωπαϊκά παραγγέλματα. Έτσι και αλλιώς, αδέσμευτη εξωτερική πολιτική με βάση τα συμφέροντα της χώρας δεν υπάρχει.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Ανάρτηση από: https://slpress.gr/