Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αν το καλοσκεφτείς, στην Ελλάδα ο σοσιαλισμός έχει οικοδομηθεί

Του Γιώργου Αλεξάτου

Αν το καλοσκεφτείς, στην Ελλάδα ο σοσιαλισμός έχει οικοδομηθεί κι ανοίγουμε πανιά για τον κομμουνισμό:

- Οι τράπεζες είναι πλέον κοινωνικοποιημένες, με μέτοχο όλο τον λαό που πληρώνει για τη λειτουργία τους. Επιπλέον, τείνουν προς κατάργηση, λόγω έλλειψης καταθέσεων, ενώ ταυτόχρονα εξαφανίζεται και το χρήμα και η αγορά.

- Στο πλαίσιο της διεθνιστικής αλληλεγγύης, πρώτη η Ελλάδα αρνείται τη σοβινιστικής έμπνευσης εθνική κυριαρχία σε αεροδρόμια, λιμάνια και ό,τι άλλο απέδιδε οικονομικά αποκλειστικά σε Έλληνες.

- Το εκπαιδευτικό σύστημα, βασικός μηχανισμός αναπαραγωγής της αστικής ιδεολογίας και ταξικής ένταξης των νέων, βαίνει προς διάλυση.
- Οι Έλληνες είναι ο πρώτος λαός που απαλλάσσεται από την ατομική ιδιοκτησία, με την εκχώρηση των κατοικιών του στις κοινωνικοποιημένες -όπως είδαμε- τράπεζες.

- Καταργείται η ίδια η εργασία και ο ελεύθερος χρόνος είναι πλέον απεριόριστος. Οι απασχολούμενοι μειώνονται με γοργούς ρυθμούς, χρόνο με τον χρόνο.

- Ακόμη και η πολιτική ηγεσία του τόπου τείνει προς κατάργηση, στο πλαίσιο της διαδικασίας μαρασμού του κράτους. Ακόμη και ένας Τσίπρας, ακόμη και ένας Σταύρος, ακόμη και ένας Λεβέντης είναι πια σε θέση να διαχειρίζονται κρατικές υποθέσεις!


Σε λίγο η ηγεσία θα αναδεικνύεται με κλήρωση στα καφενεία και τις πλατείες.

Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr