Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Θύματα εκβιασμού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Του πιτσιρίκου

Καθώς συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, δεν είναι λίγοι αυτοί που απορούν για το πώς όλοι αυτοί οι επαναστάτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους για τα δίκια του λαού- έχουν μετατραπεί σε πειθήνια και άβουλα προβατάκια που ψηφίζουν τον ένα αντιλαϊκό νόμο μετά τον άλλον. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γλυκάθηκαν από την εξουσία, έπεσαν με τα μούτρα στη μάσα και ξέχασαν τα όσα επαναστατικά έλεγαν πριν γίνουν κυβέρνηση.
Όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.
Όπως αποκαλύπτει η Sanos Post, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πέσει θύματα εκβιασμού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχουν βίντεο με όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ερωτικές περιπτύξεις με άνδρες, γυναίκες, ζώα, λεσβιακά, τριολέ, παρτούζες και διάφορα άλλα όργια.
Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν ψηφίσουν τους νόμους του Μνημονίου, όλα αυτά τα βίντεο θα δουν το φως της δημοσιότητας.
Θα πρέπει να πείσουμε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πως δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν στα κρεβάτια τους, γιατί κι εμείς τα ίδια κάνουμε στα δικά μας.
Αν οι Έλληνες αρχίσουν να ανεβάζουν στα social media βίντεο με το πώς φιστικώνονται, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναθαρρήσουν και θα καταψηφίζουν τους μνημονιακούς νόμους.
Οπότε, σταματήστε να ανεβάζετε γατάκια και σκυλάκια, και ανεβάστε βίντεο με το πώς σας τον φόρεσε ο Μήτσος ο υδραυλικός που ήρθε να σας αλλάξει την βρύση.
Απελευθερωθείτε και πετάξτε τις ενοχές και τα μικροαστικά ταμπού.
Ο δρόμος για την επανάσταση είναι στα χέρια σας.


Ανάρτηση από: http://pitsirikos.net