Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Άλλο τουρίστας, άλλο φασίστας

Του mitsos175

Τα ΜΜΕ μοιρολογάν: "Επίθεση σε 12 Γερμανούς επισκέπτες στην Αθήνα, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 25 ατόμων, που εισέβαλε λίγο μετά τις 11 χτες το βράδυ σε εστιατόριο, στην οδό Μητροπόλεως 69 στο Μοναστηράκι. Οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τους Γερμανούς με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πέντε από αυτούς, οι οποίοι διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εισβολείς, αφού μπήκαν στο εστιατόριο, ρώτησαν τους Γερμανούς που έτρωγαν εκείνη την ώρα τι είναι, τους αποκάλεσαν φασίστες και τους επιτέθηκαν...."

Ε όχι κι επισκέπτες. Σε λίγο θα μας πείτε, ότι τα SS που εισέβαλαν το 1941 στην Ελλάδα ήταν τάχα "τουρίστες"! Άλλο τουρίστας, άλλο φασίστας. Την πραγματικότητα τη διαβάζουμε στο indymedia.
"Σήμερα το βράδυ περίπου στις 11:00 μμ ομάδα συντρόφων αντιφασιστών τσάκισε ένα γκρουπ 15 περίπου Γερμανών φασιστών που είχαν έρθει καλεσμένοι για την «πατριωτική φιέστα» των νεοναζί της χρυσής αυγής. Οι γερμανοί φασίστες κυκλοφορούσαν στο Μοναστηράκι και εντοπίστηκαν από τους συντρόφους αντιφασίστες όπου ακολούθησε συμπλοκή και τους τσάκισαν. Επιβεβαιωμένα 1-2 φασίστες είναι χτυπημένοι χωρίς να γνωρίζουμε αν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι σύντροφοι αποχώρησαν συντεταγμένα μετά το τέλος της συμπλοκής ενώ εκείνη την ώρα έφταναν οι μπάτσοι. Ενημέρωση από τηλέφωνο".  
Μπορώ να μάθω τι δουλεία έχουν οι Γερμανοί ακροδεξιοί με τα Ίμια; Βέβαια είναι γνωστή η αγάπη του Γ. Παπαδόπουλου για τους Γερμανούς ναζί, αφού ήταν ένας από τους συνεργάτες τους στην Κατοχή...

Θα μας πουν τώρα τα ΜΜΕ "δεν είναι κρίμα που έφαγαν ξύλο;"
Μα είναι παπ- Άριοι, τις τρώνε οι παπ- Άριοι; Μόνο από Αναρχικούς και Κομμουνιστές. Επειδή χύνονται κροκοδείλια δάκρυα από τους αστούς, να θυμίσω πως χιλιάδες αθώοι πνίγηκαν στα νερά του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών και μικρά παιδιά. Να υπενθυμίσω τι λένε για τους αθώους οι φασίστες;

Τι ζητάνε από μας;
Ζητάνε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ζητούν "φύλαξη των συνόρων" από μισθοφόρους που έχουν τη νοοτροπία του ISIS (άλλοι επαγγελματίες αυτοί). Μας λένε να κλείσουμε αυτιά και μάτια στην αδικία, στην πείνα, την εξαθλίωση, τις επεμβάσεις, όλα αυτά που γεννάνε τα προβλήματα και την προσφυγιά.

Κατά τη γνώμη μου οι Αναρχικοί τους φέρθηκαν πολύ ευγενικά σε σύγκριση με τα όσα τερατώδη διακηρύττουν. Ο φασίστας χάνει την ανθρωπιά του, επειδή ακριβώς δεν αναγνωρίζει στους άλλους τα δικαιώματα, που θέλει ο ίδιος για τον εαυτό του. Επειδή θεωρεί τους άλλους κατώτερους.

Χαιρετίζω κάθε Αντίσταση στο ναζισμό από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Την επόμενη να τους δώσουμε να φάνε τις συνθήκες, που υπογράφουν, αλλά δεν τις τηρούν όταν δεν τους συμφέρει…



Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr