Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

Μπογιόπουλος για Κεραμέως: Να κρατήσουν τους μέσους όρους για το Χάρβαρντ...


Δηκτική ανάρτηση του Νίκου Μπογιόπουλου για τις εξαγγελίες Κεραμέως και τον... μέσο όρο των 17 μαθητών ανά τμήμα

Με μια σύντομη, δηκτική ανάρτηση ο Νίκος Μπογιόπουλος σχολιάζει τις εξαγγελίες του υπουργείου Παιδείας για το άνοιγμα των σχολείων, κάνοντας ειδική αναφορά στο επιχείρημα της υπουργού Νίκης Κεραμέως για τον... μέσο όρο των 17 μαθητών ανά τάξη. 
Η ανάρτηση του δημοσιογράφου:
Η κυρία Κεραμέως ανακάλυψε τον “μέσο όρο” (!) για να μετρήσει ότι τα παιδιά στην τάξη δεν θα είναι 26, όπως λέει ο νόμος της, ο δικός της νόμος, αλλά...17. Τσουβάλιασε δηλαδή τις ακριτικές περιοχές με τα αστικά κέντρα, και κάνει πολιτική η κυρία υπουργός, βγάζοντας στην διατίμηση της επικοινωνιακής μπαρούφας την ασφάλεια παιδιών, γονιών και δασκάλων σε συνθήκες πανδημίας.

Το βάθος του “επιχειρήματος” είναι τέτοιο που προδίδει την πλάνη στην οποία βρίσκεται η κυρία υπουργός. Ας την ενημερώσει, λοιπόν, κάποιος πως σε αυτή τη χώρα ούτε όλα τα παιδιά εκείνο που μαθαίνουν από τους γονείς τους είναι μετά το “μαμά – μπαμπά” να λένε “Κυριάκος”, ούτε όλοι οι γονείς ενστερνίζονται την παραπάνω δική της – όπως έχει εκμυστηρευτεί – “παιδαγωγική” αντίληψη. Τους “μέσους όρους”, ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά, να τους κρατήσουν για τα Χάρβαρντ τους και για τις “αριστείες” τους...
Ανάρτηση από: https://www.alfavita.gr/