Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Αστυνομικοί πήραν τα λουλούδια από το μνημείο του και άρχισαν να τα σπάνε ο ένας στον άλλο (vid)


Τα λουλούδια από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πήραν αστυνομικοί, οι οποίοι άρχισαν να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο και να πετάνε κάτω τις ανθοδέσμες.

Δρακόντεια είναι από το πρωί τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με συνέπεια χιλιάδες αστυνομικοί να βρίσκονται επί ποδός.

Μάλιστα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευσαν σε πολίτες, να προσεγγίσουν το μνημείο στο σημείο όπου και έγινε η δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Πάραυτα αρκετοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι πήγαν εκεί προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή, που δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια από τον Ειδικό Φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο αστυνομικοί έχουν πάρει τα λουλούδια από το σημείο της δολοφονίας του αδικοχαμένου μαθητή και τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο. 

 Ανάρτηση από: https://www.sdna.gr/

Ευχαριστώ τον φίλο Χρήστο Κ.