Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Αλίμονο σ΄ αυτούς που έμειναν "αυλικοί"! Τώρα, οι "μεγάλοι" τραβάνε τα μαλλιά τους, από απελπισία...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Η Φινλανδία αρνείται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, χωρίς την Σουηδία...

Πρόεδρος της χώρας Σαούλ Νιίνιστιο

"Η Ειρήνη στην Ουκρανία είναι δυνατή. Το ερώτημα είναι με ποιο τίμημα. Πόση γη, ελευθερία και Δημοκρατία ΕΙΜΑΣΤΕ έτοιμοι να πληρώσουΜΕ, γι΄αυτήν την Ειρήνη"

Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γιανς Στόλτενμπεργκ

Και κάπως έτσι, η "δημοκρατική" Δύση βγάζει την ουρά της έξω, απ΄τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που συντελούνται, επί 8 χρόνια με την χορηγία της, την στρατιωτική της "βοήθεια" και πάνω απ΄όλα με την δημιουργία, εκπαίδευση και εγκαθίδρυση Χιτλερικών ταγμάτων στην διακυβέρνηση ενός ξένου κράτους-παρία.
Τώρα η Δύση, που σχεδίαζε αυτόν τον πόλεμο, ενώ μπορούσε να τον αποτρέψει, μέχρι και την τελευταία στιγμή, αρνείται να παραδεχθεί την ήττα της και πιέζει για την σύναψη ειρήνης, πριν χαθεί ολόκληρη η Ουκρανία και τα ανδρείκελα της.
Δικαίως ο Στόλτενμπεργκ χρησιμοποιεί, την λέξη "είμαστε", προφανώς, άθελα του. Παραδέχθηκε, κατά λάθος, ότι πίσω απ΄όλη αυτή την αγριότητα, την καταστροφή, το μίσος και τον θάνατο κρυβόταν η αλαζονεία του "παγκόσμιου ηγεμόνα" και η προθυμία των δουλικών του.
Αλλά ο βασιλιάς ήταν γυμνός! Καλυμμένος μόνο με αίμα.

Οι αυλικοί του τόσο υποταγμένοι, που έβλεπαν μια χρυσοποίκιλτη φορεσιά, φτιαγμένη από χρυσά δολάρια και όπλα, από βιολογικά εργαστήρια και πετρέλαια,  που να! όλο και κάποιο "στολίδι" θα έπεφτε για να τ΄αρπάξουν!  
Έτσι, απαγόρευαν, στους λαούς τους να μάθουν το μυστικό. Έκλειναν τα στόματα όσων έβλεπαν την φασιστική γύμνια και τιμωρούσαν σκληρά με κυρώσεις, το "πιτσιρίκι" που την έδειξε με το δάχτυλο.
Όμως, όπως όλα τα πιστσιρίκια, ήταν κι αυτό πεισματάρικο. Δεν ήθελε καταπίεση και νουθεσίες, για να συνετιστεί. Και όσο το έστελναν στο δωμάτιο του, για τιμωρία, τόσο εκεί δημιουργούσε, επιμένοντας στην δική του αλήθεια.
Τώρα, οι "μεγάλοι" τραβάνε τα μαλλιά τους, από απελπισία και δεν ξέρουν πώς θα χειριστούν την κατάσταση, που δημιούργησαν.
Προσπαθούν να σώσουν το γόητρό της "υπερδύναμης", που αποδείχθηκε απλώς, ένας γίγαντας σε γυάλινα πόδια, που στηριζόταν στο ψέμα, στην εκμετάλλευση, στην διαστρέβλωση, στην αλαζονεία και στην αρπαγή ξένου πλούτου.
Η ήττα είναι πάρα πολύ βαριά και οι παγκόσμιες ανακατατάξεις θα είναι τεράστιες.
Αλίμονο σ΄αυτούς που έμειναν "αυλικοί"!

Ανάρτηση από: http://www.press-gr.com/