Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ποιος θυμάται τους «Ευρωπαίους αλεξιπτωτιστές» που ήθελαν να τιμήσουν τους γερμανούς αλεξιπτωτιστές της μάχης της Κρήτης;

Τον Μάϊο του 2021 η νεοναζιστική οργάνωση «Ευρωπαίοι Αλεξιπτωτιστές» (European Paratroopers) προανήγγειλε στον ιστότοπό της την διοργάνωση εκδήλωσης στην Κρήτη (!) γιο την επέτειο των 80 ετών από την Μάχη της Κρήτης, προκειμένου να τιμήσει τους πεσόντες Γερμανούς αλεξιπτωτιστές.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ας τιμήσουμε τους πεσόντες αδελφούς μας, οι οποίοι επιτυχώς έφεραν εις πέρας την πρώτη στρατηγική αεραπόβαση της ιστορίας, καθώς συμπληρώνονται ακριβῶς 80 χρόνια από την στιγμή που οι επίλεκτοι του Γ΄ Ράϊχ πήδηξαν και κατέλαβαν το νησί της Κρήτης. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την αξία τους».

Δυστυχώς, οι Νεοναζιστές αλεξιπτωτιστές δεν είχαν την ευκαιρία να δεχθούν την κρητική φιλοξενία, αφού δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους στην Κρήτη.

Αρκούσε η δημόσια αναγγελία της εκδήλωσης, για προφανείς συμβολικούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ανάμνηση της επετείου των 80 ετών, φυσικά.

Αν αναρωτιέστε τι κάνουν σήμερα οι «Ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές», που θέλησαν να τιμήσουν τους Γερμανούς συναδέλφους τους που κατέλαβαν την Κρήτη και επιδόθηκαν στις μαζικές σφαγές των Ελλήνων, όπως το Ολοκαύτωμα της Βιάννου, την απορία μας την λύνουν οι ίδιοι στον ιστότοπό τους.

Ναι, ναι! Είναι αυτό που μόλις σκεφθήκατε!

Πολεμούν ως εθελοντές στην Ουκρανία στο πλευρό του Κιέβου με τις ευλογίες του ΝΑΤΟ!

Στην φωτογραφία εκπρόσωπος των «Ευρωπαίων αλεξιπτωτιστών» παραλαμβάνει τιμητικό μετάλλιο για την «αξιέπαινη υπηρεσία τους» (their meritorious service) στον Πόλεμο στην Ουκρανία από Αμερικανό αξιωματικό.

Η ανακοίνωση βρίσκεται στον ιστότοπό τους:

VOLUNTEERS AWARDED

Αντε, ΝΑΤΟπατριώτες! Ξεπλύντε τους κι αυτούς. Όπως κάνατε και με τους Νεοναζιστές του Αζόφ.

Την δική σας ντροπή, που θα πρέπει να αισθάνεστε ως Ελληνες, δεν μπορείτε να ξεπλύνετε.

Γιατί για να αισθανθείς ντροπή, χρειάζεσαι και λίγη τσίπα.