Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

 Σχολιάζει ο Γερομοριάς

* Η "στριμωγμένη διπλωματικά" Τουρκία, σύμφωνα με το κυβερνητικό αφήγημα, απειλεί: "μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ"

* Τα ΜΜΕ σιωπούν
 
* ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σιωπούν
 
* ΗΠΑ, ΓΑΛΛΙΑ, Ιταλία, Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία (κράτη μέλη του ΝΑΤΟ), Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Νατοϊκοί "σύμμαχοι" συμμετέχουν. 37 κράτη συνολικά και ο νεοΣουλτάνος απειλεί με την παρουσία τους ότι έτσι θα καταλάβει τα νησιά μας κάποια νύχτα
 
* Τα νησιά αφοπλίζονται
από τα μόνα πυροβόλα που μπορούν να πλήξουν στόχους από ικανή απόσταση για να σταλούν στην Ουκρανία

* Οι Αμερικάνοι δεν επιτρέπουν να εξοπλιστούν τα νησιά με ανάλογα δικά τους όπλα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

* Ο Μηταράκης στα νησιά φτιάχνει ισλαμικές πόλεις με τουρκοπράκτορες ανάμεσά τους

* Είμαστε στην εποχή του Μπονάνου της Χούντας όταν απέσυραν από την Κύπρο τον ελληνικό στρατό για να ακολουθήσει η εισβολή

* Ελλάδα η μοναδική χώρα της Ευρώπης που έδιωξε εκατοντάδες χιλιάδες μορφωμένους νέους της. Αντί να παρθούν μέτρα ενίσχυσης της οικογένειας για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και την επίλυση του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος, ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ εξαγγείλει την αντιμετώπισή του με εγκατάσταση ισλαμιστών μεταναστών.
Φτηνά εργατικά χέρια για τις ανάγκες των ξένων πολυεθνικών της Δύσης που αφού πτώχευσαν τη χώρα, με δανεισμό και τοκογλυφία απόκτησαν τον εθνικό πλούτο της χώρας μετατρέποντάς τη σε μετανεωτερική αποικία, "χώρο".

Η ανάρτηση που ακολουθεί από το www.pronews.gr αν αληθεύει μας ανησυχεί για το κατάντημα αυτών που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας:

Η ουσιαστική αφορμή για τα όσα απίστευτα είπε είναι βέβαια η αντίδραση  των στελεχών στο συνεχές άδειασμα των αποθηκών όπλων των νησιών και της αποστολής τους στην Ουκρανία, έναντι… αμοιβής, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα.

Αλλά υπάρχουν και πιο βαθιές αιτίες:

Το Μαξίμου και βέβαια οι πολιτικοί υπεύθυνοι για την άμυνα της χώρας, τρέμουν στην ιδέα τουρκικής «κίνησης» στις επόμενες εβδομάδες. Και αναζητούν από τώρα τους υπεύθυνους αν τα πράγματα «στραβώσουν» και αναγκαστούμε να πάμε σε συνολική διαπραγμάτευση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Η αναζήτηση «αποδιοπομπαίων τράγων» ξεκινά από τώρα, όμως: «Ποιοι ευθύνονται για την ήττα; Μα, οι στρατιωτικοί γιατί… μιλούσαν πολύ και ο εχθρός ήξερε τα πάντα»!

https://www.pronews.gr/.../ti-simainei-i-epithesi-tis.../

Ανάρτηση από: http://geromorias.blogspot.com