Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Είμαι βέβαιη ότι αργά ή γρήγορα, η παιδεραστία θα αναγνωριστεί ως η "νέα κανονικότητα"...

Της
Ιωάννας Υψηλάντη  

Ένας Ουκρανός ακτιβιστής, από την γκέι κοινότητα της χώρας του, μπήκε, χθες, στο... 51ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλίας-Ουρουγουάης στο γήπεδο, για να διαδηλώσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις του, συνδυάζοντας τες με την σωτηρία της Ουκρανίας, στο μπλουζάκι του.

Σε κάποια άλλη αναμέτρηση, οι οπαδοί της Ισπανικής Εθνικής σήκωσαν την σημαία των χιτλερικών ταγμάτων του Αζόφ.
Κατά τ΄άλλα, αυτό ονομάζεται "ποδοσφαιρική διοργάνωση".Την ίδια ημέρα, στο Υπουργείο Εξωτερικών του Καναδά κλήθηκε ο εκεί Ρώσος πρέσβης να δώσει εξηγήσεις, γιατί ανέβασε στο τουίτερ την φράση "οικογένεια αποτελούν ο μπαμπάς, η μαμά και το παιδί". Το τουίτ κρίθηκε "εξαιρετικά ομοφοβικό και απαράδεκτο".  Η υπουργός Εξωτερικών του Καναδά Πασκάλ Σεν Ονγκέ που, κατά δήλωσή της, είναι λεσβία, ανέφερε ότι "η Ρωσική ομοφοβική προπαγάνδα δεν είναι ευπρόσδεκτη στον Καναδά", Απαντώντας η Ρωσική πρεσβεία τη συμβούλεψε "να σκεφτεί πώς γεννήθηκε".
Ας δούμε τώρα ένα εφιαλτικό, για τα προ εικοσαετίας δεδομένα των κοινωνιών,, ανάπτυξης του θέματος των LGBT.
Στο Σικάγο παίζεται, τώρα, ένα θεατρικό έργο του Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα Bruce Norris με τον τίτλο "Downstate".
Το κοινό σχηματίζει ουρές, για να το δει και ο Τύπος εκφράζει την ευχαρίστηση του και τις καλές του κριτικές.
Η υπόθεση αναφέρεται, στην δύσκολη μοίρα και στη δύσκολη ζωή των παιδεραστών. Αναφέρει ότι είναι απλοί άνθρωποι, αλλά λόγω των σεξουαλικών τους προτιμήσεων, διώκονται από την κοινωνία, καταπιέζονται και αυτό είναι πολύ άδικο. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται και η καθολική ισότητα απουσιάζει, καθώς υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που δεν έχουν το δικαίωμα να εκφραστούν και να εκπληρώσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.
Αν δεν με πιστεύετε γκουγκλάρετε! Ακόμα και στα Αγγλικά.
Δεν μιλάμε, πλέον, για μία "διαδήλωση περηφάνειας", αλλά για το άνοιγμα μιας μπουκαπόρτας, προς την νομιμοποίηση μιας άλλης, πραγματικά τρομερής διαστροφής. Και για να είμαι ειλικρινής, η κοινή λογική αρνείται να το καταλάβει αυτό.
Αλλά η διαδικασία έχει ξεκινήσει και βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Αυτοί οι τύποι δεν θα σταματήσουν. Είμαι βέβαιη ότι αργά ή γρήγορα, η παιδεραστία θα αναγνωριστεί ως η "νέα κανονικότητα". Και, σίγουρα, αυτό μπορεί να συμβεί αρκετά γρήγορα. Ακόμη και τα παιδιά θα συμμετάσχουν στη νομιμοποίηση, λέγοντας αυτό που λέγεται και σήμερα.  Ότι "έχουν επίσης το δικαίωμα στη σεξουαλική ζωή». Και αν μπορούν ήδη να αλλάξουν το φύλο τους στην ηλικία των πέντε ετών, τότε γιατί να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν σεξ με ενήλικες;
Μόνο οι "οπισθοδρομικοί", οι "ρατσιστές" και οι "μισαλλόδοξοι" θα είναι δακτυλοδειχτούμενοι!
Ξέρουν πώς να το κάνουν! Με "ακτιβιστές", δημοσιογράφους, μεθυσμένους "επιστήμονες", που θα βρίσκουν τα πάντα "φυσιολογικά και γιατί όχι;;"

Αφού το πρώτο πείραμα πέτυχε! 

Ανάρτηση από: http://www.press-gr.com/