Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ρ. Καλυβιώτης - Δημ. Πατέλης : Διαλεκτική συζήτηση για την στόχευση της "Πολιτικής Ορθότητας"

ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!


Ένας εξαιρετικός διάλογος ανάμεσα σε ένα συντηρητικό και ένα μαρξιστή με συντονιστή το δημοσιογράφο Σαχίνη. Συζητούν για τα διακυβεύματα της εποχής και τη νεο-γλώσσα των νέων.
Την πολιτική ορθότητα, την θεωρία του φύλου, το μεταμοντερνισμό και γενικώς το "μετά", το ρόλο της επιστήμης και των διανοουμένων, τη νέα αριστερά και το νεοφιλελευθερισμό.

Γερομοριάς 


Μια συζήτηση στον 98.4, για την βαθύτερη στόχευση της λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας" με συστημικούς όρους, με εργαλειοποίηση πεδίων του υπερδικαιωματισμού - Επεξήγηση: "Ο κ. Δημήτρης Πατέλης εκλήθη και συμμετείχε στην εκπομπή από το 34ο λεπτό"
Ο πολιτικός επιστήμονας και επικεφαλής του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών Ραφαήλ Καλυβιώτης και ο καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, με αντικείμενο τη Φιλοσοφία και Ιστορία της Επιστήμης, Δημήτρης Πατέλης, ο οποίος εκλήθη και συμμετείχε στην εκπομπή από το 34ο λεπτό, σε μια συζήτηση στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, για την βαθύτερη στόχευση της λεγόμενης "πολιτικής ορθότητας" με συστημικούς όρους, με εργαλειοποίηση πεδίων του υπερδικαιωματισμού.

Όπως σημειώνουν και οι δύο, οι κοινωνίες βρίσκονται πλέον μπροστά στα πιο καθοριστικά ζητήματα συλλογικής απάντησης με ελάχιστη πρόσβαση στην ανόθευτη και μη ελεγχόμενη πληροφορία της γνώσης, με την ίδια την επιστήμη να υποτάσσεται στη συστημική "πολιτική ορθότητα" ακόμη και για ζητήματα βιολογικού προσδιορισμού των ανθρώπων.

Ανάρτηση από: https://geromorias.blogspot.com/