Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ζαραλίκος για 53χρονο μαστροπό: «Του Λιγνάδη ήτανε ντουζάκι και εδώ έχει μπει και η πρόπλυση»


Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει με τον δικό του αιχμηρό τρόπο τα όσα είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας  σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο κωμικός έκανε λόγο για ξέπλυμα του παιδοβιαστή ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν ούτε οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ που μαζί με τον Μπαλάσκα ξεκίνησαν «το ξέπλυμα» όπως συγκεκριμένα ανέφερε.

«Άθλιο θεατρικό είναι αυτό το βίντεο που είδατε. Ο Μπαλάσκας ξεπλένει την οικογένεια του δράστη κανονικότατα. Κοινωνική επιφάνεια, καλοί άνθρωποι, ένα καλό παιδί νομίζω είναι ο γιος τους. Οι δημοσιογράφοι… «α, έχει παιδί; Εδώ όμως γιατί παίζουν θεατρικό κάνοντας ότι δεν ξέρουν τον συνάδελφό τους; Και ξέρετε γιατί τον ξέρουν; Γιατί όλως τυχαίως, ο δράστης ή ο κατηγορούμενος τέλος πάντων, είχε συνδεθεί κατά την περίοδο της πανδημίας με το ίδιο κανάλι δύο φορές. Δεν βρήκατε άλλο μαγαζί ρε παιδιά;

Τα sites κοιτάξτε τι γράφουν για το κορίτσι… ένα παιδί 12 ετών πήγε σε πελάτη;… Κοιτάξτε ξέπλυμα. Του Λιγνάδη ήτανε ντουσάκι, εδώ έχει μπει κι η πρόπλυση».

Ανάρτηση από: https://www.documentonews.gr/