Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Η δικαιοσύνη αγνοείται… αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και είσαι θετικός σε βάζουν κλινική Covid, παραδέχτηκε ο Υπουργός Υγείας Α.Πλεύρης! (video)

Το πρωί στον ΑΝΤ1 ο υπουργός υγείας Α.Πλευρης παραδέχτηκε ότι αν πάθεις έμφραγμα ή εγκεφαλικό και είσαι και θετικός στον Covid19, δεν θα πας στο καρδιολογικό ή στο νευρολογικό, όπως συνέβαινε ως τώρα αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα μπεις σε μονάδα κορονοϊού!
 Κ.Φαρσαλινός: Η δικαιοσύνη αγνοείται…

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, καρδιολόγος και ερευνητής, σχολιάζοντας την ομολογία Πλεύρη, μίλησε για παραδοχή εγκλημάτων εν απουσία δικαιοσύνης!

Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει τη θνησιμότητα κατά 50-55%, αλλά ο υπουργός έχει “σύστημα” να τους “πετάνε” όλους σε κλινικές COVID. Η δικαιοσύνη αγνοείται…

Κ.Φαρσαλινός
Ομολογία πιθανών ιατρικών εγκλημάτων που θα έπρεπε να διερευνήσει επειγόντως η δικαιοσύνη. Η μονάδα εγκεφαλικών ελαττώνει τη θνησιμότητα κατά 50-55%, αλλά ο υπουργός έχει "σύστημα" να τους "πετάνε" όλους σε κλινικές COVID. Η δικαιοσύνη αγνοείται... ahajournals.org/doi/10.1161/01

Ανάρτηση από: https://anazitiseis.gr/