Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Η Ιστορία και η Γεωγραφία των τραπεζιτών / Αλλά και "Τα όρια της Μακεδονίας" από τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο λαός έχει αποφασίσει. Απλώς , ως ότου φέρει ξανά στην Ελλάδα τη Δημοκρατία, δεν μετράει η γνώμη του. Και βεβαίως, οι Ναινέκοι του ρίχνουν ευθύνες για αυτά που ψηφίζει.
(Κάνουν πως δεν ξέρουν ότι από συστάσεως του διαφωτισμένου νεοελληνικού κράτους, έχει απαγορευθεί στο λαό να αποφασίζει. Και αμόρφωτοι της "διανόησης" νομίζουν ότι ο κοινοβουλευτισμός είναι δημοκρατία!!!). Ο νόμος των Βαυαρών του 1833, ΦΕΚ 3. 

Η οργάνωση του ΞΑΝΑ σε εκκλησίες του Δήμου, όταν δυναμώσει θα φέρει τη δημοκρατία στην Ελλάδα. Τότε, θα ακυρώσει, με δημοψηφίσματα, ΟΛΟΥΣ τους νόμους, συμφωνίες και τα άδικα ξεπουλήματα ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας. Τότε, είναι βέβαιο ότι η συμφωνία με τα Σκόπια θα ακυρωθεί με τεράστια πλειοψηφία.
Όσοι λένε ότι "δεν μπορεί να ακυρωθεί μία διεθνής σύμβαση" είναι απλώς ψεύτες. Επαναστατικώ δικαίω, όλα γίνονται. Αρκεί  να δηλώσεις ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια ενός κράτους, που βγαίνει από κατάσταση κατοχής. Και το επαναστατικό δίκαιο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για επανάσταση, αλλά για αισχρό πραξικόπημα. 
Ως τότε, μπορούμε να παρακολουθούμε μια μειοψηφική διανόηση να αντιτίθεται στην εκφρασμένη επιθυμία του λαού και να κάνει αναλύσεις για την ιστορία και τη γεωγραφία της Μακεδονίας. Εντελώς "συμπτωματικά" τα πορίσματα τους συμφωνούν με την ιστορία και τη γεωγραφία, όπως τη γράφουν και τη σχεδιάζουν οι Ισχυροί του κόσμου. Στην περίπτωση μας , όπως τις αποφασίζουν οι τραπεζίτες με τα διεθνή οικονομικά και πολεμικά όργανα τους (ΕΕ, ΝΑΤΟ, Open Society). Αυτή η εξαγορασμένη ή ηλίθια διανόηση "ξέρει" από ιστορία και γεωγραφία, αλλά δεν ξέρει τίποτα από το παρόν και το εύκολα προβλέψιμο μέλλον. 
Προς ειδωλολάτρες της τραπεζικής ιστορίας και γεωγραφίας. Αλλά και προς το ΚΚΕ, που διαφωνεί με τη συμφωνία, αλλά "το όνομα δεν παίζει ρόλο": 
 Σύγχρονη και Αρχαία Τραπεζική Ιστορία:  "Μακεδονική Αλήθεια" Νο 1:Η Θεσσαλονίκη είναι "Μακεδονική". "Μακεδονική Αλήθεια" Νο 2: "Ημερομηνία ίδρυσης της Republic of Macedonia 8/9/1991 (Πρωτοϊδρύθηκε το 808 π.Χ.)"


Μαθήματα Ιστορίας εξαιρετικής ορθότητας παραδίδει προς Έλληνες, "που νομίζουν ότι είναι Μακεδόνες", και ο γνωστός "αγωνιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων" Βοσκόπουλος - Φιλίπωφ. Θα βοηθήσει την υπόλοιπη διανόηση να "κάμει η χώρα μας την ιδεολογική της μεταρρύθμιση ως προς την εθνική μας ταυτότητα".  Έχει κι αυτός καταλάβει ότι τούτος ο λαός είναι ανεπίδεκτος τέτοιας μαθήσεως και η "ελληνική" διανόηση χρειάζεται πνευματικές συνδρομές : 

  • (Αν διακρίνετε ίχνη ειρωνείας στο κείμενο του, καλώς τα διακρίνετε. Το λέει και εκείνη η αισχρή και ρατσιστική παροιμία "μάθανε ότι πηδιόμαστε, πλακώσανε και οι γύφτοι").
Μελλοντική Τραπεζική Γεωγραφία: Αν ο λαός, χωρίς διανοούμενους κοντά του κατορθώσει το ακατόρθωτο: Να οργανωθεί και, θέλοντας να ξεφύγει από την κατάσταση προτεκτοράτου και κατοχής, νασ απειλήσει τα συμφέροντα τραπεζών και εταιρειών, που μοιράζονται το φιλέτο "Ελλάδα", τότε θα ενεργοποιηθεί ο Χάρτης του φιλάνθρωπου, Και το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών θα θυμηθεί τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, θα θυμηθεί και θα στηρίξει εθνικισμούς και θα προχωρήσει σε διαμελισμούς κατά τις ορέξεις τους.

  •  (Οι Έλληνες "Διεθνιστές" και "Εθνικιστές" βοηθούν το ιμπεριαλιστικό σχέδιο, θεωρώντας εχθρό το κρατίδιο των Σκοπίων και όχι τους επικυρίαρχους). 
  • Όταν οι εκκλησίες των λαών των Βαλκανίων, αυτές οι αληθινές οργανώσεις των λαών, αποφασίσουν να συνεργαστούν, για να αποτινάξουν από πάνω τους την Τραπεζική Αυτοκρατορία, θα γλιτώσουν τη λεηλασία των κόπων και του πλούτου τους. (Μετά θα λύσουν ή δεν θα λύσουν τις διαφορές τους, αλλά το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα βρίζει ή θα ειρωνεύεται  τον Σκοπιανό που πάει διακοπές στην Ελλάδα και τον Έλληνα, που πάει για ψώνια στα Σκόπια. Γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα, σε καιρούς "όξυνσης" των πολιτικών παθών, δείχνει ότι τούτοι οι λαοί είναι ελάχιστα εθνικιστές)
ΣΗΜΕΡΑ,  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ "ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ". ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ  ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΟ:
«Ηκούσατε ότι ερρέθη, αγαπήσεις τον πλησίον σου και μισήσεις τον εχθρόν σου. Εγώ δε λέγω υμίν, αγαπάτε τους εχθρούς υμών, ευλογείτε τους καταρωμένους υμάς, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς και προσεύχεσθε υπέρ των επηρεαζόντων υμάς και διωκόντων υμάς» (Ματ. Ε΄, 43-44). 
Ούτε το "Μακάριοι οι πτωχοί τω Πνεύματι" ήταν κατανοητό. Τώρα, καταλαβαίνουμε περισσότερα, γιατί η εποχή μας είναι παρόμοια και έχει για πηγή έμπνευσης τη δουλοκτητική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. 
Να θυμηθούμε ξανά το ελληνορθόδοξο έθνος. Τη δική μας πνευματική Αυτοκρατορία. 
Πάντως, για την πολύ σκεπτόμενη και βολεμένη διανόηση, δεν έχει καμία σημασία τι λένε ο λαός και οι ειδικοί επιστήμονες. Σημασία, γι΄αυτούς, έχει τι λένε οι τραπεζίτες. 
Το Δίκτυο Ιθάκη, για λόγους ψυχαγωγικούς και σύγκρισης, θα δώσει σήμερα τα πρακτικά της Ακαδημίας Αθηνών, για τα όρια της Μακεδονίας
Έτσι. Για την Γεωγραφία και την Ιστορία.













Ανάρτηση από: http://www.ithacanet.gr