Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Δημοψήφισμα τώρα για τη Μακεδονία

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ!
Ο Ελληνισμός, σύσσωμος, στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα διατρανώσει την άρνησή του να δεχθεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον σφετερισμό της Μακεδονίας! Βροντοφωνάζει την άρνηση του να συνταχθεί με μια κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας και ένα εκφυλισμένο και ξενόδουλο επικοινωνιακό και πολιτικό σύστημα και να υποκύψει στους εκβιασμούς των ΗΠΑ και της Γερμανίας!
Ο πάνδημος ξεσηκωμός του ελληνικού λαού ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας χάλασε τα σχέδια όλων εκείνων που στην Ελλάδα και στα διεθνή ανακτοβούλια πίστεψαν πως ο ελληνικός λαός, επειδή είχε πέσει σε κατάθλιψη για τη συνεχιζόμενη φτωχοποίησή του, θα αποδεχόταν αδιαμαρτύρητα το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου.
Πίστευαν, λοιπόν, πως ο λαός, ηττημένος και περιδεής, θα το κατάπινε και αυτό. Και απατήθηκαν οικτρά. Αντίθετα, ακριβώς γιατί εδώ μπορούσε να εκφραστεί η συσσωρευμένη λαϊκή αγανάκτηση, ακριβώς γιατί οι Σκοπιανοί και οι μεγάλες δυνάμεις, προσβάλουν βάναυσα το εθνικό αίσθημα των Ελλήνων, γι’ αυτό και εκδηλώθηκε αυτή η πάνδημη και μαζική αντίδραση: Οι Γερμανοί μάς μετέβαλαν σε οικονομικούς δούλους, οι Τούρκοι θέλουν να μας υποτάξουν στον νεοθωμανισμό, δεν θα ανεχτούμε λοιπόν και το ξεπούλημα της Μακεδονίας, επειδή σήμερα επείγονται οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί τα ποικιλώνυμα ιδρύματα Σόρος και οι ντόπιοι εθνομηδενιστές.
Αυτή η κινητοποίηση μπορεί και πρέπει να μεταβληθεί σε αφορμή μιας πατριωτικής επανεθνικοποίησης. Με αφετηρία τη Μακεδονία, ο ελληνικός λαός και η νεολαία, ακόμα και η μαθητική, ξαναμπαίνει στο προσκήνιο. Όπως έλεγε ο Ίων Δραγούμης, «πρέπει να σώσουμε τη Μακεδονία και η Μακεδονία να σώσει την Ελλάδα». Γιατί οι Έλληνες, που τα έχουν χάσει όλα, έχουν ως τελευταίο ανάχωμα για να ανακάμψουν μια ασύγκριτη ιστορία και έναν απαράμιλλο πολιτισμό. Αυτόν που θέλουν να μας κλέψουν οι Σκοπιανοί, με τις ευλογίες Γερμανών, Αμερικάνων και Τούρκων. Γι αυτό και οι εθνομηδενιστές στην εξουσία, εδώ και δεκαετίες δηλητηριάζουν τον λαό και τη νεολαία με αντιπατριωτικά φληναφήματα και τη μόνη ιστορία που θέλουν να αφανίσουν είναι η ελληνική και τη μόνη σημαία που καίνε είναι η ελληνική.
Αυτή η κινητοποίηση δεν αποτελεί πυροτέχνημα, ούτε πρέπει να επαναληφθεί το προηγούμενο του κινήματος των Αγανακτισμένων, στο οποίο κυριάρχησαν δημοκόποι, απατεώνες και πατριδοκάπηλοι, και μας προέκυψε ο Τσίπρας και ο Καμμένος!
Η λαϊκή κινητοποίηση, δεν θα αποτελέσει ευκαιρία για ξέπλυμα των Καμμένων, ούτε για την ανάδειξη νέων πατριδοκαπήλων. Το συλλαλητήριο και οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι στοιχείο εθνικής ενότητας και πατριωτικής αναγέννησης. Τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο!
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Κίνημα Άρδην, 19 Ιανουαρίου 2019
Ανάρτηση από: http://ardin-rixi.gr