Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ (ΜΕΚΕΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ «ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ


1. Όλοι οι αρχολίπαροι στη Βουλή ψήφισαν μια συμφωνία για την οποία δεν είχε ποτέ ρωτηθεί ο λαός —κάτι που κάποιοι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί», ΕΑΜίτες και Μακεδονομάχοι δεν το θεώρησαν πρόβλημα, παρόλο που η Κυβέρνηση αυτή έκανε την Ελλάδα το μεγαλύτερο πιόνι των «προστατών» της στην Ελληνική Ιστορία. Γι’ αυτό και σήμερα όλες οι ελίτ σε Αμερική και Ευρώπη, ΝΑΤΟ και ΕΕ πανηγυρίζουν για τη συμφωνία (που οι ίδιοι επέβαλαν στους τυχάρπαστους βουλευτάδες και Υπουργούς!), ενώ αναγνωρίζουν ως “statesman”, αν όχι αύριο και ως Νομπελίστα, τον πιο ασήμαντο ίσως πρωθυπουργό στην Ελληνική Ιστορία. Κάποτε ο Βασιλιάς Παύλος είχε πει ότι μπορεί να διορίσει πρωθυπουργό και τον κηπουρό του. Σήμερα οι ελίτ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ μπορούν να πουν αντίστοιχα ότι μπορούν να διορίσουν πρωθυπουργό και το παιδί που τους δένει τα κορδόνια των παπουτσιών τους. Αντίστοιχο βέβαια είναι και το επίπεδο αυτών που παριστάνουν τους «Υπουργούς» του κλπ.
2. Η συμφωνία επομένως αυτή (τυπικά) απολαύει της εκτίμησης των χωρών στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ αλλά όχι βέβαια των ενδιαφερομένων λαών. Ούτε καν των Σκοπιανών που απείχαν μαζικά από την ψηφοφορία σε ποσοστό 70%, που κάθε άλλη σεβόμενη εαυτόν χώρα θα είχε ακυρώσει το δημοψήφισμα. Ούτε βέβαια και του δικού μας λαού που δεν τον είδαμε να κατεβαίνει στους δρόμους να ζητωκραυγάζει για τη συμφωνία. Αυτοί που ζητωκραύγαζαν για τη συμφωνία ήταν οι «βολεψάκηδες» και «βολεμένοι» από την  Κυβέρνηση, στη Βουλή, αλλά και μεταξύ των «ανθρώπων των γραμμάτων και των Τεχνών» καθώς  και οι σφουγγοκωλάριοι στα ΜΜΕ. Κανένας από αυτούς δεν έδωσε ποτέ εξήγηση με ποιο δικαίωμα πήρε μια απόφαση εθνικής σημασίας ο σύλλογος αυτός των βολεμένων χωρίς να ρωτήσουν τον υποτιθέμενα κυρίαρχο Ελληνικό λαό, αφού προηγούμενα έκαναν τα ΜΜΕ πραγματικές συζητήσεις επί όλων των απόψεων και όχι παρωδίες συζητήσεων μεταξύ των βολεμένων (και όχι βέβαια και εκπροσώπων από τα λαϊκά στρώματα που διαδήλωναν), σαν αυτές που οργάνωναν τα κρατικά κανάλια.

3. Τέλος, όχι μόνο ο «λαός» που υποστήριζε τη συμφωνία ήταν αόρατος, και, αντίθετα, ο λαός που την καταδίκαζε γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους κατά εκατοντάδες χιλιάδες, για να δεχτεί μια λυσσώδη κρατική βία με ληγμένα χημικά κλπ την οποία δικαιολογούσε η Γκεμπελική προπαγάνδα των αθλίων βολεμένων με το «επιχείρημα» ότι δήθεν προστάτευαν το πολίτευμα που κινδύνευε από τους 10-20 κουκουλοφόρους που πετούσαν πέτρες κλπ…

4. Απόκειται στον Ελληνικό λαό να αυτο-οργανωθεί για την εθνική, οικονομική και πολιτιστική κυριαρχία του, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι λαοί στην Ευρώπη, εάν δεν θέλει να βλέπει τη συνέχεια του στραγγαλισμού της πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής υπόστασής του μέσα στην ουσιαστική Κατοχή που έχουν επιβάλει στη χώρα μας το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι σφουγγοκωλάριοί τους στην Ελλάδα.

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 26/1/2019

Ανάρτηση από: http://www.antipagkosmiopoihsh.gr