Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

1821 – Εθνικός εορτασμός χωρίς κοινό Όραμα και Νόημα…

«Μεταθανάτια αυτοπροσωπογραφία»

Κομμάτια κι αποσπάσματα εν καιρώ συνολικής «πανδημίας»

17 ημέρες πριν τον εορτασμό του μεγάλου Νοήματος, του κοινού Οράματος της ελληνικής Επανάστασης-παλιγγενεσίας που έδωσε ένα εθνικό και οικουμενικό παράδειγμα του ανθρώπινου αγώνα, ο καθείς κοιτάει την πάρτη του! Και μικροεμφύλιοι – αυτοδικαιωμένοι μάλιστα εντελώς ναρκισσιστικά – ξεφυτρώνουν παντού.

Από την Κυβέρνηση και τους Ειδικούς, μέχρι κάθε είδους γκρουπούσκουλα και κόμματα χωρίς όραμα, που ψάχνουν να κάνουν διακυβέρνηση και αντιπολίτευση αντίστοιχα, χωρίς κανένα στρατηγικό Νόημα για τη χώρα και το λαό.

«Κομμάτια κι αποσπάσματα» παντού, κατακερματισμός και «συμπτωματική αγωγή» – κάθε είδους «φαρμακάκια», πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, ιατρικά!!! Γιατροσόφια δηλαδή για τον τοπικό πόνο χωρίς να νοιάζονται για όλον τον Οργανισμό που σαπίζει. Ακόμα και η αντιμετώπιση της πανδημίας, αν δεν ενταχθεί σε ένα συνολικό εξω-ιατρικό, κοινό Νόημα και Όραμα για τη χώρα θα αποτυγχάνει συνεχώς.

Και θα μείνουν τα άτομα ως ομάδες συμφερόντων που ονει-«ρεύονται» …επαναστάσεις χωρίς τον άνθρωπο. Άλλοι την 4η και άλλοι μια «φαντασιωσική» επανάσταση σε έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων και ενάντια στην ίδιο τον εαυτό, ενάντια στον ίδιον τον τόπο μας!!!

Δημήτρης Ν.Γ

Ανάρτηση από: https://tokoinonikoodofragma.wordpress.com/