Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Mπατσοκρατία: Ξεπέρασαν κάθε όριο

Πρώτα επέδραμαν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και άρχισαν να κόβουν πρόστιμα σε οικογένειες που είχαν βγει για να κάνουν τη βόλτα τους.

Οσοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν δέχτηκαν ανελέητη επίθεση, όπως ο νεαρός στο βίντεο που απλώς μιλάει, όταν αρχίζει να τον ξυλοκοπά άγρια ολόκληρη ομάδα μπάτσων.

Μόλις ο κόσμος της Νέας Σμύρνης άρχισε να πληροφορείται τα καθέκαστα και ειδικά όταν είδε το βίντεο με τον άγριο ξυλοδαρμό του νεαρού, βγήκε στο δρόμο. Συγκροτήθηκε αυθόρμητη διαδήλωση με πάνω από 500 άτομα.

Το επόμενο βήμα ήταν να στείλουν τα ΜΑΤ να επιτεθούν στη διαδήλωση με χημικά και κρότου-λάμψης.

Και μετά, «πηγές της αστυνομίας» διέρρευσαν στο κυβερνητικό ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι έγινε «επίθεση 30 ατόμων κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στη Νέα Σμύρνη», την ώρα που διενεργούσαν ελέγχους κατά της διασποράς του κοροναϊού!

Αυτοί που εγκληματούν κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού λαού, αυτοί που ευθύνονται για τις εκατόμβες των αδικοχαμένων νεκρών από την πανδημία (οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται), αυτοί που δεν έκαναν τίποτα για να ενισχυθεί το υποστελεχωμένο ΕΣΥ, μπας και σώσει κάναν άνθρωπο, αυτοί που επιτρέπουν την ασυδοσία των καπιταλιστικών επιχειρήσεων, οι οποίες λειτουργούν κανονικότατα, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι πλέον ότι αποτελούν τα μεγάλα εκκολαπτήρια και υπερμεταδότες του κοροναϊού, ξαμολάνε τα σκυλιά τους ενάντια στον κόσμο που βγαίνει για να πάρει μια ανάσα.

Πρέπει να γίνει καθαρό πλέον: αυτοί που έχουν καταδικάσει σε βασανιστικό θάνατο τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν σήμερα στον κόσμο της Νέας Σμύρνης. Είναι οικτρά γελασμένοι, όμως, αν νομίζουν ότι με τη μπατσοκρατία θα βουλώσουν τα στόματα. Ας τους γίνει μάθημα το πάθημα προηγούμενων δεξιών κυβερνήσεων.

Ανάρτηση από: https://eksegersi.gr/