Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Ντόμπρα και σταράτα!

Αποσπάσματα από την «Ομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν προς το έθνος της Ρωσίας»

Τόσο ασυνείδητα, τόσο διπρόσωπα φέρθηκαν, καταστρέφοντας τη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία. Από αυτή τη ντροπή δε θα ξεπλυθούν ποτέ. Η έννοια της συνείδησης, της εμπιστοσύνης, της τάξης τούς είναι ξένη. Συνήθισαν στους μακρούς αιώνες της αποικιοκρατίας, των προτεκτοράτων και της ηγεμονίας τους, που τους ήταν όλα επιτρεπτά, συνήθισαν να φτύνουν στο πρόσωπο του υπόλοιπου κόσμου….

Οπωσδήποτε, οι δυτικές ελίτ εξελίχθηκαν σε σύμβολο απόλυτου, ανήθικου ψεύδους. Προστατεύουμε επίμονα όχι μόνο τα συμφέροντά μας αλλά και την θέση μας ότι στον σύγχρονο κόσμο δεν θα πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των λεγόμενων πολιτισμένων χωρών και των υπόλοιπων, πως χρειάζεται έντιμη συνεργασία, που να μην βασίζεται σε αποκλεισμούς, πολύ περισσότερο στην επιθετικότητα…..

Προστατεύουμε τη ζωή των ανθρώπων, το πατρικό μας σπίτι. Αλλά ο στόχος της Δύσης είναι η απεριόριστη εξουσία. Ήδη ξόδεψαν 150 δισ. δολάρια στη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό του καθεστώτος του Κιέβου. Για σύγκριση, σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, για την βοήθεια των πιο φτωχών κρατών του κόσμου οι «Επτά» ξόδεψαν το 2020-2021 60 δισ. δολάρια. Κατανοητό; Για τον πόλεμο 150, αλλά για τις φτωχές χώρες, για τις οποίες δήθεν συνεχώς ενδιαφέρονται, 60….
Σύμφωνα με τους ίδιους τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες, ως αποτέλεσμα των πολέμων (θέλω να επισιτίσω την προσοχή σας σε αυτό, δεν έχουμε επινοήσει εμείς αυτά τα στοιχεία, τα δίνουν οι ίδιοι οι Αμερικανοί), ως αποτέλεσμα των πολέμων που εξαπέλυσαν οι ΗΠΑ από το 2001, σχεδόν 900 χιλιάδες άνθρωποι έχουν πεθάνει, πάνω από 38 εκατομμύρια έχουν γίνει πρόσφυγες. Απλά θέλουν να τα σβήσουν όλα αυτά από τη μνήμη της ανθρωπότητας. Προσποιούνται ότι τίποτα δεν συνέβη. Αλλά κανείς στον κόσμο δεν έχει ξεχάσει. Και δεν πρόκειται να ξεχάσει….

Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με τον λαό της Ουκρανίας, το έχω πει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Ο ίδιος ο λαός της Ουκρανίας έγινε όμηρος του καθεστώτος του Κιέβου και των δυτικών αφεντικών του, οι οποίοι έχουν ουσιαστικά καταλάβει αυτή τη χώρα πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά. Επί δεκαετίες κατέστρεψαν την ουκρανική βιομηχανία και λεηλάτησαν τους φυσικούς της πόρους. Το λογικό αποτέλεσμα ήταν η κοινωνική παρακμή, η τεράστια αύξηση της φτώχειας και της ανισότητας. Και σε τέτοιες συνθήκες, φυσικά, είναι εύκολο να αντλήσει κανείς υλικό για στρατιωτικές επιχειρήσεις. Κανείς δεν σκέφτηκε τον λαό -ήταν ετοιμασμένος για σφαγή. Και στο τέλος μετατράπηκε σε αναλώσιμο υλικό…. 

Και εδώ πάλι, λένε συνεχώς ψέματα, διαστρεβλώνουν ιστορικά γεγονότα και δεν σταματούν να επιτίθενται στον πολιτισμό μας, στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και σε άλλες παραδοσιακές θρησκευτικές οργανώσεις της χώρας μας. Κοιτάξτε τί κάνουν στους δικούς τους λαούς. Η διάλυση της οικογένειας, της πολιτιστικής και εθνικής ταυτότητας, η διαστροφή, η κακοποίηση των παιδιών μέχρι και η παιδοφιλία, δικαιολογούνται ως κανόνας, ως κανόνας της ζωής τους! Και οι κληρικοί, οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν γάμους ομοφυλοφίλων…. 

Εκατομμύρια άνθρωποι στη Δύση συνειδητοποιούν ότι οδηγούνται σε μία πραγματική πνευματική καταστροφή. Οι ελίτ, πρέπει να ειπωθεί ευθέως, απλώς τρελαίνονται και δεν φαίνεται να υπάρχει θεραπεία. Αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα, όπως είπα, και εμείς έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Και θα το κάνουμε. Ας προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την παρακμή και τον εκφυλισμό… 

Πηγή: https://kosmodromio.gr/ ( 21/02/2023)

ΠΗΓΗ:Το ΕΝΖΥΜΟ fb

Ανάρτηση από: https://geromorias.blogspot.com/