Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν!

Σχόλιο του Γιώργου Τασιόπουλου


Αν κρίνουμε από τις επιλογές των Ελλήνων ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές, μάλλον θα πρέπει να μας μελαγχολήσουν τα κριτήρια των επιλογών τους. Από τη Νέα Δημοκρατία επανεκλέγεται η κυρία Βόζεμπεργκ η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις συμμετοχής στο σύνολο των ευρωβουλευτών, καθώς από τους 751 ευρωβουλευτές βρίσκεται στην 727η θέση.
Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής είχε μαζί με την κυρία Βόζεμπεργκ και η κυρία Σπυράκη που επανεξελέγη και αυτή και βρίσκεται στην 717η θέση. Χειρότερος ο κ. Ζαγοράκης, 734η θέση!
Μάλιστα ως προς τη συμμετοχή τους στις κρίσιμες ψηφοφορίες η
πρώτη ήταν στην 20η θέση από τους 21 Έλληνες, δηλαδή προτελευταία αλλά και η κυρία Σπυράκη στην 19η θέση! 

Στην υγεία των κορόιδων λοιπόν!

Τώρα, αν μας έλεγαν πριν τέσσερα χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπροσωπευόταν στο ευρωκοινοβούλιο από τη βασιλοδεξιά κ. Κουντουρά, τον γόνο Κόκκαλη-SIEMENS, τον πρώην σκανδαλωδώς ακριβοπληρωμένο δημοσιογράφο της ΕΡΤ επι εποχής ΠΑΣΟΚ κ. Κούλογλου, τον και καταδικασμένο για λογοκλοπή, τον απολίτικο ηθοποιό κ Γεωργούλη, θα λέγαμε ότι είναι πρωταπριλιά. Μην ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί όταν μιλάει στο μπαλκόνι ο Αλέξης για τον Άρη ο λαός νομίζει ότι αναφέρεται στον Αρη Σπηλιωτόπουλο. 

Α, και μη ξεχάσω, σε όλα τα πάνελ εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωταθλητής των μεταγραφών Μπίστης, μέχρι προχθές ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ!!!

Ανάρτηση από: https://geromorias.blogspot.com