Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Συρία - Βενεζουέλα... τα δύο έθνη είναι πρωτοπόρα στον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και σήμερα εδραιώνουν την νίκη της ειρήνης σε κάθε χώρα

Συνάντηση εργασίας του Ν. Μαδούρο με τον Σύριο Μόχσεν Μπιλάλ

Ο αρχηγός του κράτους και κυβέρνησης, Νικόλας Μαδούρο Μόρος, πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή το απόγευμα με τον Μόχσεν Μπιλάλ, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Σοσιαλιστικού Αραβικού Κόμματος Μπάαθ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Συρίας. 
Πρέπει να σημειωθεί ότι η Μπολιβαριανή κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Νικόλας Μαδούρο, μαζί με τον Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ, διατηρούν ισότιμες διμερείς σχέσεις στη βάση της φιλίας και του σεβασμού της αυτοδιάθεσης των λαών και έχουν συνάψει συμφωνίες στους τομείς της υγείας και του πετρελαίου, της χρηματοδότησης και του πολιτισμού, μεταξύ άλλων. 
Και τα δύο έθνη είναι πρωτοπόρα στον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα και σήμερα εδραιώνουν την νίκη της ειρήνης σε κάθε χώρα. 
Κατά τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Los Caobos, ο Πρόεδρος Νικόλας Μαδούρο επαναβεβαίωσε την υποστήριξή του στην ειρήνη τόσο στη Συρία, όσο και στη Λατινική Αμερική και τις άλλες ηπείρους του κόσμου. 
Αυτή η επίσκεψη είναι επίκαιρη σε αυτή την ιστορική εποχή, όπου τα έθνη επιδιώκουν κυριαρχία, ειρήνη και ανεξαρτησία και την υπερασπίζονται απέναντι στον βορειοαμερικανό ηγεμόνα. 

Σημ. 

Ο Μόχσεν Μπιλάλ έλαβε μέρος στις εργασίες της Διεθνούς Αντιιμπεριαλιστικής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, από τις 22 έως τις 24 Ιανουαρίου 2020 με συμμετοχή πάνω από 1.100 αντιπροσώπων από τη Βενεζουέλα και 403 αντιπροσώπων από 72 χώρες από όλες τις ηπείρους (video)
 
Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/