Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Qassem Soleimani... Ζει αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων του κόσμου!

Του Νίκου Κλειτσίκα


«Μην θεωρείτε νεκρούς αυτούς που σκοτώθηκαν στο μονοπάτι του Θεού.
Είναι ζωντανοί στο Θεό τους, ικανοποιημένοι,
χαρούμενοι απολαμβάνουν τα αγαθά του»
Κοράνι
 (3:169)
Ο στρατηγός Qassem Soleimani κι ο Abu Mahdi Al-Muhandis, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των Λαϊκών Δυνάμεων του Ιράκ (Ιρακινή Χεζμπολάχ), δολοφονήθηκαν στο πολιτικό Διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης.
Προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο και μπήκαν σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα που τους ανέμεναν, όταν ξεκίνησε η επίθεση με τρεις πυραύλους που εξαπέλυσε αμερικάνικο ελικόπτερο.
Μια μαφιόζικη τρομοκρατική επιδρομή των ΗΠΑ στο Διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης, στο εσωτερικό μιας ανεξάρτητης χώρας.
Η ωμή και χυδαία ανάληψη τρομοκρατικής δράσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε ρόλο ενός πλανητικού χωροφύλακα για να δολοφονήσουν παραβιάζοντας την κυριαρχία άλλων κρατών, ακόμη και τους απλούς κανόνες του δικού τους διεθνούς δικαίου.
Οι εχθροί της ανθρωπότητας δολοφόνησαν αυτόν που περισσότερο από κάθε άλλο συνέβαλε στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, αλλά και τα τρομοκρατικά παιχνίδια των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή με την "αραβική άνοιξη made in USA".

Ο Ramezan Sharif, εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης ( Islamic Revolutionary Guard Corps - Irgc), είναι σαφής: 
«Θα μετατρέψουμε σε πένθος τη χαρά των Αμερικανών και σιωνιστών, για τη δολοφονία του μεγάλου στρατηγού Qassem Soleimani.
Η χαρά των Αμερικανών και των σιωνιστών δεν θα διαρκέσει πολύ. Οι δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης [Irgc], ο Ιρανικός λαός και το Μέτωπο Αντίστασης σ' ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο θα εκδικηθούν το αίμα του ένδοξου Μάρτυρα, που δεν ήθελε τίποτα άλλο παρά τη δόξα του Ιρανικού λαού, του ισλαμικού έθνους και την απελευθέρωση της Ιερουσαλήμ».
Οι ΗΠΑ διαπράττουν το πρώτο έγκλημα του 2020 στο Ιράκ. Ο Μάρτυρας Qasem Soleimani ήταν ένας από τους θεμελιώδεις στρατηγούς για τη συντριβή του "Ισλαμικού Κράτους" (Isis) στη Συρία και το Ιράκ. Δολοφονήθηκε σε μια κρίσημη καμπή για τον αντιτρομοκρατικό αγώνα... ακριβώς την ημέρα που το τουρκικό φασιστικό καθεστώς ενέκρινε στη "βουλή" την αποστολή στη Λιβύη των τζιχαντιστών που απελευθέρωσαν οι Κούρδοι και τους φονιάδες του λεγόμενου "ελεύθερου συριακού στρατού[Βλέπε σε: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ].
Φυσικά κανένας δεν αναμένει καν την υποκριτική καταδίκη ενός διεθνούς εγκλήματος, σε ένα διεθνές αεροδρόμιο μιας τρίρης χώρας του ΟΗΕ, από τους δυτικούς ηγέτες, τις μαριονέτες του 4ου Ράιχ της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας".
Φυσικά θα φαντάζει πλέον γελοία κάθε αναφορά οποιουδήποτε στο "διεθνές δίκαιο".
Η παγκόσμια τρομοκρατία των ιμπεριαλιστών λειτουργεί ως εξής: Το ναζιστικό-σιωνιστικό κατοχικό καθεστώς της Παλαιστίνης διατάζει και η Δύση εκτελεί υπάκουα.


Στο Τελ Αβίβ, το Ριάντ κι η Ουάσινγκτον είχαν χάσει τον ύπνο τους από τον Ιρανό στρατηγό Suleimani (στις πρώτες θέσεις για δολοφονία από Μοσάντ και Cia)...
Τώρα ο Μυθικός στρατηγός θα γίνει ο εφιάλτης τους!
«Αν θέλετε να καταστρέψετε τον ιμπεριαλισμό

πρέπει να προσδιοριστεί το κεφάλι του: οι ΗΠΑ»
Ernesto "Che" Guevara


Ο Άξονας της Αντίστασης στη Μέση Ανατολή είναι σήμερα πανίσχυρος κι οι ήττες των ιμπεριαλιστών ανεπίστρεπτες...


* Για το Ιράν...


 
* Ο Μάρτυρας Ήρωας της Αντίστασης Qassem Soleimani, ήταν παρών στη συνάντηση (Φλεβάρης 2019) του προέδρου Άσαντ με τον θρησκευτικό ηγέτη της Ιρανικής Επανάστασης Αγιατολάχ Khamenei, που σηματοδότησε το αύριο του άξονα της Αντίστασης: "Ο Άσαντ... είναι ο ήρωας του Αραβικού Έθνους".