Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Αυτοί κλέβουν και λεηλατούν. Εμείς, τι κάνουμε;

Του mitsos175

Στο tvxs υπάρχει ένα σκίτσο που τα λέει όλα για το πόθεν αίσχος.
Δυο άνθρωποι σε ένα παγκάκι συζητάν. Λέει ο ένας,
“Δε θέλω να μου πούνε το πόθεν έσχες του πλούτου τους, το πόθεν έσχες της φτώχειας μας θέλω...”
“Ε, το ίδιο είναι...” απαντά ο άλλος.
Πράγματι είμαστε φτωχοί, γιατί αυτοί είναι πλούσιοι.
Λείπουν από τους πολλούς τα απαραίτητα, γιατί τους τα έκλεψαν οι λίγοι. Γιατί τα λιγοστά παράσιτα ζουν εις βάρος της πλειοψηφίας.
Το site μας έχει τοποθετηθεί με άρθρα του και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

“Εμείς πάντα θεωρούσαμε αυτό το «πόθεν έσχες» ένα καραμπινάτο αίσχος. Μουτράκλες είναι οι αστοί εθνοπατέρες μας και δεν «καρφώνονται» τόσο εύκολα πόσο μάλλον στο «πόθεν έσχες» τους που ξέρουν ότι εκεί ένας τυπικός έλεγχος θα γίνει”.

Το θέμα είναι λοιπόν τι κάνουμε εμείς. Αυτοί κλέβουν και λεηλατούν. Εμείς, όσο τους αφήνουμε, τόσο η όρεξη τους θα μεγαλώνει, το ίδιο και η ζημιά που κάνουν.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως αυτά που έχουν, είναι δικά μας. Είναι οι κόποι μας. Πότε δούλεψε ο Μητσοτάκης πχ για να κερδίσει εκατομμύρια; Ο ίδιος και το κόμμα του χρωστάνε τα περισσότερα. Τα οποία πληρώνουμε εμείς.
Γι αυτό χρειάζεται Επανάσταση. Οι διάφοροι Τσάροι πρέπει να εξαφανιστούν, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Ακόμα και οι αστοί στη Γαλλία το 1789 έκοβαν τα κεφάλια των πλουσίων παρασίτων. Αν και κάπου το παράκαναν, η Γκιλοτίνα ήταν που εδραίωσε τη Γαλλική (αστική) Δημοκρατία. Χωρίς τους κηφήνες, τα αηδιαστικά διεφθαρμένα καθάρματα, ο κόσμος μπορούσε να προσχωρήσει μπροστά.


Στη Ρωσία οι Κομμουνιστές ξεπάστρεψαν το καρκίνωμα των Τσάρων. Ήταν απαραίτητη προϋπόθεση, καθώς όσο ζούσαν, θα απαιτούσαν επιστροφή και θα προκαλούσαν συνεχώς προβλήματα.
“Δεν είναι αυτό βία”; Μάλιστα είναι. Ακόμα όμως και όλη η βία όλων των Επαναστάσεων να μαζευτεί, δεν είναι παρά μόνο ένα μικρό ποσοστό της καθημερινής βίας της αυταρχικής εξουσίας.
Βία όχι μόνο σωματική, αλλά και ψυχολογική, που αποσκοπεί στην υποταγή μας.

Λες πχ να βγεις μια βόλτα μετά από 2 μήνες σχεδόν καραντίνας και οι μπάτσοι σου επιτίθενται χωρίς κανένα λόγο!
Σου λένε να στείλεις τα παιδιά σε μια μικρή αίθουσα για ώρες χωρίς μάσκες, ενώ την ίδια στιγμή σου κοπανάτε πρόστιμο αν δεν φοράς μάσκα! Την οποία, κι αν ακόμα βρεις σε καταστήματα, είναι πανάκριβη, ώστε να οικονομήσουν οι μαυραγορίτες. Κι αν κολλήσεις ιό είναι δική σου ευθύνη, ατομική κι ας μην κάνει η κυβέρνηση τίποτε για την πρόληψη της επιδημίας ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Όταν λένε ψέματα ακόμα και για τον καιρό, θα πουν αλήθεια για την προέλευση των χρημάτων τους;
Από τα ματωμένα μαξιλάρια είναι, από τα δημόσια ταμεία, στα οποία έχουν απλώσει τα ξερά τους και βουτάνε νόμιμα. Γιατί αυτοί κάνουν και τους νόμους.

Στη ΔΕΗ έγινε πανικός. Μη σπρώχνεστε, όλων θα σας τα πάρουμε. Τι να κάνει κάποιος που του ήρθε το ρεύμα σήμερα, ενώ έληξε ήδη από τις αρχές του μήνα; Πάει στη ΔΕΗ να το πληρώσει. Να κάνει διακανονισμό. Ξέρει πως δεν θα είναι ο μόνος, δεν είναι ανόητος. Αλλά ξέρει, πως αν κοπεί το ρεύμα, θα είναι χειρότερα.
Δημιουργούν λοιπόν προβλήματα, για να μας αποσπούν την προσοχή, ώστε να αρπάζουν τα χρήματά μας.
Όσο τους αφήνουμε, τόσο θα ξεσαλώνουν.

Και στο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστεροί. Είναι με το ευρώ, με τον καπιταλισμό. Ας σταματήσει το παραμύθι από τους φασίστες. Κι όταν ξυπνήσει ο κόσμος, θα τους κρεμάσει δίπλα – δίπλα. Όλα τα καθάρματα.


Ανάρτηση από: https://tsak-giorgis.blogspot.com/