Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Το κοστουμάκι δεν κρύβει τη σβάστικα, ναζίδι

Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα και το έμβλημα του δικού του, πλέον, ναζιστικού μορφώματος,  αφού το άλλο, η Χρυσή Αυγή, έμπασε νερά και τα τρωκτικά ένα – ένα τώρα την “κάνουν”. Οπως αρμόζει στις ναζιστόκοτες. 
Το ναζιστιστικό μόρφωμα ανακοινώθηκε με επίσημο ύφος και κοστουμάκι. 
Υπενθυμίζουμε, λοιπόν: Αυτός ο τύπος, που όταν τον ρωτούν οι δικαστές στη δίκη για την δολοφονία του Φύσσα αν είναι ναζιστής και εκείνος απαντάει… λεβέντικα ότι δεν είναι ναζί,  στις 20/4/2011, στο περιοδικό «Χρυσή Αυγή» εξυμνούσε με αυτό τον τρόπο το «ανανεωτικό» και «πνευματικό κίνημα» του ναζισμού, των Ες-Ες και της Γκεστάπο:
«Ποιο θα ήταν το μέλλον της Ευρώπης και ολόκληρου του σύγχρονου κόσμου, αν ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος (…) δεν σταματούσε την ανανεωτική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού; Είναι βέβαιο ότι θεμελιώδεις αξίες που πηγάζουν ως επί το πλείστον από την ελληνική αρχαιότητα, θα κυρίευαν πνευματικά όλα τα κράτη και θα όριζαν τις τύχες των λαών. Ο ρομαντισμός ως πνευματικό κίνημα και ο κλασικισμός θα υπερίσχυαν (…)».
Συμπέρασμα πρώτο: Όπου θα βλέπετε από εδώ και πέρα αυτό 
θα ξέρετε ότι είναι ναζιστική μπούργκα και ότι σημαίνει αυτό:
Συμπέρασμα δεύτερο: Η μοναδική «πατρίδα» των Κασιδιάρηδων είναι το Τρίτο Ράιχ. Και οι μόνοι «Έλληνες» που τους εμπνέουν είναι οι ταγματασφαλίτες.
Το κοστουμάκι δεν κρύβει τη σβάστικα, ναζίδι.
Ανάρτηση από: https://www.imerodromos.gr/