Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Μας προσμένει ακόμα στον κόσμο η Διεθνής – Περιοδεία Δούρου με Μίχαλο στον Πειραιά

Το φλερτ του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κώστα Μίχαλου, με το Σύριζα, δεν είναι ακριβώς έκτακτη είδηση. Είχε φτάσει μάλιστα σε τέτοιο σημείο, περιλαμβάνοντας ακόμα και καφεδάκι με το Νίκο Παππά, ώστε το κόμμα του η ΝΔ του έδειξε την πόρτα της εξόδου το περασμένο καλοκαίρι. Λιγότερο γνωστή, αλλά πάντως όχι κρυφή, ήταν και η αγαστή συνεργασία του επικεφαλής των μεγαλεμπόρων της πρωτεύουσας με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, που εκφράστηκε μεταξύ άλλων στη συνδιοργάνωση διαγωνισμών “νεοφυούς επιχειρηματικότητας”, στα πλαίσια της ΝΕΠ του Σύριζα με προοπτική το σοσιαλιστικό μετασχηματισμό.
Μετά το επίσημο διαζύγιο με τη ΝΔ, Μίχαλος και Δούρου δεν είχαν πια κανένα λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους, κι έκτοτε το διαλαλούν σε κάθε περίσταση. Όπως στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της περιφέρειας, όπου ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έστειλε τις ευχές του για καλή επιτυχία και καλή συνεργασία, κυρίως όμως στη χθεσινή, κοινή τους περιοδεία σε καταστήματα του Περαιά, όπου ο Μίχαλος μοίραζε προεκλογικό υλικό του συνδυασμού της Δούρου, γιατί έτσι δαμάζει τους δράκους της αστικής τάξης η Ρένα – Καλίσι.
Μπορεί ο Μίχαλος να μην είναι ντούρος επαναστάτης όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, με τον οποίο συνέφαγε η περιφερειάρχης (τηρώντας το προεκλογικό έθιμο που είχε εγκαινιάσει προ πενταετίας με τον άσπονδο σήμερα εχθρό του) σε ένα γεύμα που συγκλόνισε τον κόσμο.

Η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ο Καρλ Λίμπκνεχτ συζητούν λίγο πριν την επανάσταση των Σπαρτακιστών
213 people are talking about this
Είναι όμως ένας καθαρόαιμος εκπρόσωπος της εθνικής αστικής μας τάξης, των παραγωγικών και καινοτόμων δυνάμεων του τόπου, που μας οδηγούν στην ανάπτυξη και το μοίρασμα της πλουσιοπάροχης πλέον πίτας.
Πληροφορίες που θέλουν τους δυο τους να φώναζαν “Εργατιά χωρίς λεφτά – Μαγαζιά χωρίς δουλειά” ελέγχονται ως ανακριβείς.
Ανάρτηση από: http://www.katiousa.gr