Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Πολίτης προς Γεωργιάδη: Αμα σας έχει μείνει ίχνος τσίπας, ζητήστε συγνώμη απ' τον ελληνικό λαό και φύγετε. Ο κόσμος σας έχει σιχαθεί (video)

Με τα κρεμμυδάκια έκαναν οι παρευρισκόμενοι στην εκπομπή του Χατζηνικολάου τον υπουργό-τηλέμπορα Αδωνη Γεωργιάδη.
Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε τα βίντεο, που προβλήθηκαν και τα οποία περιέχουν δηλώσεις του υπουργού υγείας, τότε που ήταν στέλεχος του Καρατζαφερέικου πολιτικού μορφώματος και έβριζε τον σημερινό αρχηγό του.

Προτιμάμε να παραθέσουμε ένα βιντεάκι με την τοποθέτηση που έκανε ένας συνταξιούχος πρώην καραβανάς. Με απόλυτα στρωτό εκφραστικό και κατανοητό λόγο, είπε σταράτες κουβέντες φέρνοντας σε έκδηλη αμηχανία, τον υπουργό του Σαμαρά, ο οποίος πέρα απ’ το θράσος του -που μεταφράζεται στην γνωστή κασέτα περί χρεωκοπίας της χώρας-δεν είχε το παραμικρό επιχείρημα να του αντιπαραβάλλει.

Κατέληξε, ο συνομιλητής του Γεωργιάδη, λέγοντας ότι αν στον υπουργό υγείας και στους ομόσταυλούς του, έχει απομείνει δράμι πολιτικής συνείδησης , κοινώς τσίπας, να ζητήσουν από τον ελληνικό λαό ένα μεγάλο συγγνώμη και να φύγουν γιατί ο κόσμος τους έχει σιχαθεί. Ανάρτηση από:http://tsak-giorgis.blogspot.gr