Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Συγκέντρωση έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου καλεί το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι».

Η απάντηση για την απόφαση του Τραμπ για την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ, θα πρέπει να έχει μία συνέχεια από κάθε φίλο της Παλαιστίνης, μέχρι τελικά να καταφέρουμε να την ανατρέψουμε.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ με αυτή του την απόφαση, τελειώνει οριστικά την όποια ειρηνική διευθέτηση του Παλαιστινιακού ζητήματος και αποκαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις των Ιμπεριαλιστών, που είναι η ολοκληρωτική κατάκτηση της Παλαιστίνης και η εξόντωση του Παλαιστινιακού λαού.Εμείς σαν φίλοι και αλληλέγγυοι με την Παλαιστίνη και του Παλαιστινιακό αγώνα, καλούμε κάθε φίλο και φίλη της Παλαιστίνης να έρθει να ενισχύσει με την παρουσία του και αυτή την συγκέντρωση που αυτή την φορά γίνεται έξω από την Σιωνιστική Πρεσβεία. Να καταδικάσει παράλληλα όλες τις εχθρικές πολιτικές που ασκεί το ελληνικό κράτος εις βάρος των Παλαιστινίων σε συμμαχία με το Ισραήλ, όπως είναι η κλοπή του φυσικού πλούτου της Παλαιστίνης με την δημιουργία του Αγωγού East Med και την στρατιωτική συνεργασία που μας κάνει συνένοχους σε κάθε αεροπορική επέμβαση των δυνάμεων κατοχής στην Λωρίδα της Γάζας και αλλού. Επίσης να καταγγείλει και το ξεπούλημα εδαφών που κάνει ο Πατριάρχης Ιεοσολύμων Θεόφιλος Θεόφιλος Γ’, ο οποίος παραχωρεί την Παλαιστινιακή γη που έχει στην ιδιοκτησία του, σε εταιρείες Ακροδεξιών Σιωνιστών Εποίκων.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι»
 
Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr