Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι πλειστηριασμοί θα είναι ο πολιτικός τάφος της συμμορίας των πλουσιόπαιδων που μας κυβερνάει

Του Γιώργου Αλεξάτου

Σύσσωμη η κοινοβουλευτική αλητεία που στηρίζει την κυβέρνηση του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου θα ψηφίσει να μας βάζουν φυλακή όταν πηγαίνουμε να εμποδίσουμε πλειστηριασμούς ή όταν γράφουμε κάτι που κάποιος μπορεί να το θεωρήσει απειλητικό κ.λπ. κ.λπ.
Από την ίδια μέρα χιλιάδες από μας θα γράφουμε σκόπιμα ώστε να προκαλέσουμε διώξεις και φυσικά, την πρώτη κιόλας Τετάρτη που θα γίνουν πλειστηριασμοί, θα μαζευτούν στα Ειρηνοδικεία όσοι δεν έχουν μαζευτεί ποτέ μέχρι τώρα. Καθώς θα κατέβει και κόσμος μόνο και μόνο από φιλότιμο.
Κι εκεί είναι που θα εξευτελιστεί πλήρως η κυβέρνηση του αμόρφωτου κοινωνικού δολοφόνου. Αν διατάξει τη σύλληψη χιλιάδων πολιτών, που σημαίνει πως θα ξεσπάσουν μάχες έξω από κάθε Ειρηνοδικείο και
έξω από κάθε Αστυνομικό Τμήμα, ενώ θα έρχονται μπάτσοι να μας πιάνουν και στα σπίτια μας λόγω απειλητικών κειμένων, το βέβαιο είναι πως μέσα σε λίγες μέρες θα καταρρεύσει κάτω από την έκρηξη της λαϊκής οργής.
Αν μαζέψει άρον-άρον τον νόμο, μη εφαρμόζοντάς τον, θα τους ρίξουν οι τράπεζες. Και έχουν χίλιους μύριους τρόπους να το κάνουν. Ένας απ' αυτούς είναι να βγάλουν στη φόρα και ποιοι από τους βασικούς συριζαίους είναι άμεσα διαπλεκόμενοι με βρόμικα συμφέροντα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι πλειστηριασμοί θα είναι ο πολιτικός τάφος της συμμορίας των πλουσιόπαιδων που μας κυβερνάει.

Ανάρτηση από: http://gregordergrieche.blogspot.gr