Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Νετανιάχου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα!

Νετανιάχου είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα – Όχι στον Αγωγό Φυσικού Αερίου East Med
Στις 2 Ιανουρίου στς 18:00μμ
Όλοι-ες έξω από το Υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος με κατεύθυνση προς την Ισραηλινή Πρεσβεία.


Ο σφαγέας του παλαιστινιακού λαού Μπένζαμιν Νετανιάχου, επισκέπτεται την χώρα μας μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων για να ολοκληρώσει το έγκλημα της Ανατολικής Μεσογείου.


Το Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα και του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, απευθύνει έκκληση στο δημοκρατικό λαό της Αθήνας, σε κάθε αγωνιστή, στις 
μαζικές οργανώσεις της πόλης, στις πολιτικές οργανώσεις που στέκονται στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης για μαζικό ξεσηκωμό. Η πραγματοποίηση ενός μεγάλου συλλαλητηρίου καταδίκης αυτής της επίσκεψης είναι το ελάχιστο χρέος αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού αλλά και ένα ξεκάθαρο μήνυμα εκ’ μέρους του ελληνικού λαού που αρνείται να γίνει μέρος των σιωνιστικών σχεδίων και της υποτέλειας του από το Ισραήλ.

Η επίσκεψή Νετανιάχου στη χώρα μας γίνεται για την υπογραφή του αγωγού East Med. Του αγωγού φυσικού αερίου που έχει ως βάση την κλοπή των κοιτασμάτων φυσικού αερίου της Παλαιστίνης και κατ’επέκταση της κλοπής των ορυκτών κοιτασμάτων του κυπριακού και του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση μαριονέτα της ΝΔ συνεχίζει ακέραια την πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλ που αποτέλεσμά της είναι, να κάνουν την χώρα μας προτεκτοράτο του Ισραήλ. Το Ισραήλ που επιδιώκει να μετατρέψει τη χώρα μας σε διαμετακομιστικό ενεργειακό κέντρο από το οποίο θα περνούν οι κλεμμένοι από τον παλαιστινιακό λαό φυσικοί πόροι, οδηγεί την Ελλάδα στην σύγκρουση με την Τουρκία, βάζοντας τον ελληνικό λαό μπροστάρη, για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και της σιωνιστικής ιδέας.

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»


Ανάρτηση από: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/