Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Το κτήνος ψόφησε, όμως η σκύλα που το γέννησε ζει και γεννά ασταμάτητα

Του Ηρακλή Κακαβάνη

Πέθανε σήμερα ο πολεμοκάπηλος Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν, χαρακτηριστικός εκπρόσωπος, της αμερικανικής αστικής τάξης, ικανός για κάθε έγκλημα ανά τον κόσμο για την προώθηση και επιβολή των συμφερόντων της και εκπρόσωπος της πιο στυγνής αντιλαϊκής πολιτικής στο εσωτερικό
Ο μακελάρης Τζον Μακέιν στήριξε και πρωταγωνίστησε στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα, για την καταλήστευση πόρων άλλων λαών, σε όλο τον κόσμο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες.
Αντιπρόσωπος και εκπρόσωπος της στρατηγικής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε συνεχή περιοδεία όπου οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του ενδοϊμπεριαλιστικού ανταγωνισμού το επέβαλαν. Από την Ουκρανία και το Κόσοβο μέχρι το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Και από τη Λατινική Αμερική μέχρι τη Λιβύη.
Συνεργάτης των νεοναζί στην Ουκρανία (τον επέλεξαν και για σύμβουλό τους), συνδαιτυμόνας και συνομιλητής στελεχών των τζιχαντιστών σε Συρία και Ιράκ, πρότυπο των επίδοξων ενοίκων του Λευκού Οίκου, όπως του Τομ Χανκς (“Καθήκον, τιμή, Πατρίδα. Το έθνος μας σε ευχαριστεί, Τζον Μακέιν. Δεν έχει υπάρξει καλύτερος γιος της Αμερικής”) και των εγχώριων υπέρμαχων της αιματοβαμμένης «αμερικάνικης δημοκρατίας», όπως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.
advnis
Το κτήνος ψόφησε, όμως η σκύλα που το γέννησε ζει και γεννά ασταμάτητα. Όσο υπάρχει το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, δε θα του λείψουν οι υπηρέτες, πρόθυμοι και ικανοί για κάθε έγκλημα.

Ανάρτηση από: https://atexnos.gr