Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Σταυρίδης: «Fuck you!» (audio)


Δεν έφταναν οι βόλτες με το προσωπικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ήρθαν και τα “fuck you” κατά των όσων αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις. Ο λόγος; Για τον μέχρι πρότινος επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιο Σταυρίδη κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σε νορβηγική εφημερίδα. Ο κ. Σταυρίδης ούτε λίγο ούτε πολύ στόλισε κανονικότατα όσους αντιδρούν στην αξιοποίηση του Ελληνικού, λέγοντας “fuck you” σε άπταιστα αγγλικά και μάλιστα on the record.
H συνέντευξη δόθηκε λίγο πριν από την αποπομπή του από το ΤΑΙΠΕΔ, στο πλαίσιο αφιερώματος 9 σελίδων από την εφημερίδα Bergens Tidende στις 4/8 με τίτλο: «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες».
Αρχικά ο κ. Σταυρίδης τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Επειδή όπως θεωρεί φέρνουν επενδύσεις, φέρνουν πλούτο. Στη συνέχεια καταφέρθηκε εναντίον όσων αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις.
«Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γαμήσου! [Fuck you] Πες μου πώς θα γίνει! Συγγνώμη, έτσι έχει η κατάσταση. Μη μου λες γιατί δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι κοινή λογική. Πες μου πώς θα γίνει, πώς θα το κάνουμε πραγματικότητα.». 
Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του κ. Σταυρίδη και ακούστε το ηχητικό που λέει fuck you. 
Πηγή thepressproject.gr