Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας: Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ώρα 10 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, καλεί τα μέλη του, τους φίλους του και όλους τους συνταξιούχους και ενεργούς πολίτες αυτής της χώρας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κλαυθμώνος, κατά του Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου της κυβέρνησης που αφανίζει τις συντάξεις μας.

Δεν μπορεί να λείπει κανείς από την συγκέντρωση αυτή που διοργανώνουμε όλα τα σωματεία των συνταξιούχων υπό την αιγίδα της Α.Γ.Σ.Σ.Ε (Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος), σε μια κοινή προσπάθεια αποτροπής των σχεδίων της κυβέρνησης για δήθεν αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας, που όμως οδηγεί μαθηματικά σε: 
διχασμό μεταξύ δήθεν «πλουσίων» και φτωχών συνταξιούχων,
εξαφάνιση της επικουρικής σύνταξης μέσω της ενοποίησης της με την  κύρια σύνταξη
αναθεώρηση των συντάξεων των παλιών συνταξιούχων με στόχο περικοπές μέχρι 30%
εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος
συντάξεις φιλοδώρημα
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση περιφρονεί 2,7 εκατομμύρια συνταξιούχους και το ΣτΕ, αρνούμενη επί 5 μήνες να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του κατά των περικοπών των συντάξεων με τους μνημονιακούς νόμους του 2012.
Όμως, αυτήν την ώρα περιττεύουν τα πολλά λόγια και οι πολλές αναλύσεις. Εκείνο που προέχει είναι οι συνταξιούχοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να δηλώσουν παρόντες στην κρίσιμη συγκέντρωση της Τετάρτης βροντοφωνάζοντας:
OXI στην διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος
ΟΧΙ στην λεηλασία των συντάξεων.
Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας:  Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, ώρα 10 π.μ στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΣ ΕΑΠΑΕ