Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Οι προβοκάτσιες γίνονται και εκτός Ελλάδας

…αν κάποιος σχεδίαζε την καλύτερη προβοκάτσια για να γυρίσει την πλάστιγκα υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρώπη θα έκανε αυτό, αυτή την χρονική στιγμή και σε βουλευτή των Εργατικών! 



Του Γιώργου Νικολάου
Λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα και ενώ οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν να προηγείται το Brexit, γίναμε μάρτυρες της δολοφονίας της βουλευτίνας Τζο Κοξ των Εργατικών στη Μάρκετ Στριτ του Μπίρστολ κοντά στο Λιντς.
Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο δολοφόνος φώναξε αφότου μαχαίρωσε και πυροβόλησε την βουλευτίνα «Πρώτα η Βρετανία». Να θυμίσουμε πως η βουλευτίνα Κοξ είχε ταχθεί υπερ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ερωτηματικά προκύπτουν όχι για το ποιος έκανε αυτό το στυγερό έγκλημα αλλά κυρίως ποιον εξυπηρετεί σε τελική ανάλυση. Και όταν λέω ποιον, εννοώ ποιο στρατόπεδο σχετικά με το brexit εξυπηρετεί. Αν έχουμε μάτια και την τιμιότητα να πιστέψουμε σε αυτά θα καταλάβουμε πως αν κάποιος σχεδίαζε την καλύτερη προβοκάτσια για να γυρίσει την πλάστιγκα υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρώπη θα έκανε αυτό, αυτή την χρονική στιγμή και σε βουλευτή των Εργατικών! 
Καθόλου σχέδιο συνομωσίας. Προβοκάτσιες γίνονται και εκτός Ελλάδας!
Ανάρτηση από: https://seisaxthia.wordpress.com