Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Εις μνήμη του Yasser Arafat

Η ΑΕΚ έπραξε τα αυτονόητα και συμμετέχει σε μια εκδήλωση παραδοσιακής φιλίας, τόνισε ο Γιώργος Νικολάου.
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/11) στο Πάρκο ΤΥΠΕΤ συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης (Κυριακή, 20/11, 14:00, Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων) της ομάδας Νέων της ΑΕΚ με την Κυπελλούχο Παλαιστίνης, Orthodox Beitsahour.
Στο πάνελ το «παρών» έδωσαν η Πρόεδρος του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων, κυρία Ιωάννα Κυρίτση, ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ B.C. και υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής, Γιώργος Νικολάου, και ο εκπρόσωπος της Γενικής Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών, Οσάμα Αλραχάμι.
Οι δηλώσεις:
Ιωάννα Κυρίτση: «Οι σχέσεις Ελλάδας – Παλαιστίνης ήταν ανέκαθεν και παραμένουν άριστες. Η Ελλάδα διαχρονικά είναι πάντα συνεπής στις θέσεις της για το Παλαιστινιακό ζήτημα.  Γι’ αυτό και ο δήμος Βριλησσίων ανταποκρίνεται στο αίτημα των Παλαιστινίων Φοιτητών Ελλάδος. Είναι μεγάλη μας τιμή και σας ευχαριστούμε πολύ».
Γιώργος Νικολάου: «Ο ρόλος της ΑΕΚ είναι επικουρικός. Η εκδήλωση ανήκει στους Παλαιστινίους Φοιτητές Ελλάδος. Η ΑΕΚ με απόφαση του κυρίου Αγγελόπουλου, την στήριξη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και του κυρίου Αλεξίου έπραξε το αυτονόητο. Συμμετέχει σε μία εκδήλωση παραδοσιακής φιλίας. Όλο αυτό το διάστημα χαρήκαμε την συνεργασία με τα παιδιά. Ήταν όμορφο και πρωτόγνωρο. Μακάρι να έχει και την καλύτερη κατάληξη και δεν εννοώ για την… σίγουρη νίκη των Νέων αλλά για το μήνυμα αυτής της ιστορίας. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βριλησσίων. Τη ζεστασιά που βρήκαμε εδώ, στα Βριλήσσια, δεν τη βρήκαμε πότε στη γειτονιά μας. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και ακόμα περισσότερους στο γήπεδο την Κυριακή».
Οσάμα Αλραχάμι: «Είναι μεγάλη τιμή που μια ιδέα μας υλοποιείται και σ’ αυτό συνετέλεσαν αποφασιστικά ο δήμος των Βριλησσίων και η ΑΕΚ. Ως φοιτητές από την Παλαιστίνη, που ζούμε και εκπαιδευόμαστε στην Ελλάδα, νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που επιλέξαμε αυτή τη χώρα ως δεύτερη πατρίδα μας. Στο πλαίσιο της Ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας αλλά και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 12 ετών από τον θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ προσκαλέσαμε την ΑΕΚ,  να είναι η ομάδα που θα μας στηρίξει στο ματς της 20ης Νοεμβρίου. Την προσκαλέσαμε γνωρίζοντας και τις ευαισθησίες των ανθρώπων αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα σύλλογο με προσφυγικές καταβολές, που έχει δοκιμαστεί στο βάθος των ετών και έχει κερδίσει. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο για τον αγώνα της περίφημης ομάδας Νέων με την Orthodox Beitsahur».
Παρόντες στην εκδήλωση από πλευράς Δήμου, ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Βαφειάδης, ο οποίος «προανήγγειλε» τους ομιλητές, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, ο προϊστάμενος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού, Νίκος Γεωργιάδης. Από πλευράς ΑΕΚ, το «παρών» έδωσαν ο επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ της ΑΕΚ B.C., Νίνα Αργυροπούλου,  ο έφορος των Τμημάτων Υποδομής Βαγγέλης Δερμανούτσος, ο προπονητής Βαγγέλης Τσεπέλης, καθώς και αντιπροσωπεία των παικτών των Νέων-Εφήβων.



Ανάρτηση από: http://www.aek365.com