Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Καίριο χτύπημα στην φοροδιαφυγή από την αστυνομία. Φόρεσαν χειροπέδες σε 13χρονη, γιατί πουλούσε στυλό "χωρίς την απαιτούμενη άδεια"

Κανένας δεν μπορεί να αμφιβάλει ότι τα "όργανα της τάξεως" επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο για να πατάξουν την παραοικονομία και το παρεμπόριο. Οι "επιτυχίες" τους σ' αυτή την κατεύθυνση συνεχείς. 

Πριν λίγο καιρό συνέλαβαν έναν πιτσιρικά που προσπαθούσε να βγάλει το πενιχρό του μεροκάματο πουλώντας μικροπράγματα. Αναπτήρες, στυλό κ.α. Κατάσχεσαν την πραμάτεια του, του επέβαλλαν πρόστιμο 200 ευρώ και τον παρέπεμψαν… για τα περαιτέρω. 

Για ανάλογα "εγκλήματα" είχαν συλληφθεί στο παρελθόν γριούλες που πουλούσαν μπρόκολα, μπρόκολα, μοσχολίβανο, ...

Πολύ σωστά. Δεν δυνατόν να υπάρχουν άτομα που δεν διαθέτουν την "απαιτούμενη άδεια", να κερδοσκοπούν, φοροδιαφεύγοντας, σε βάρος του ελληνικού κράτους;

Με αυτό το σκεπτικό να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ναυπακτίας, οι οποίοι με δελτίο τύπου μας γνωστοποιούν άλλο ένα καίριο χτύπημα στο όργιο φοροδιαφυγής που συμβαίνει στην χώρα μας.

Οπως, λοιπόν, μας ενημερώνουν αυτοί οι "υπηρέτες του νόμου", προφανώς μετά από καλά οργανωμένη και επικίνδυνη επιχείρησηκατόρθωσαν να συλλάβουν 13χρονη, να της φορέσουν χειροπέδες και να την οδηγήσουν ώστε να απολογηθεί για το "έγκλημά" της.
Κι αυτό δεν είναι άλλο παρά ότι "κινούμενη πεζή σε υπαίθριο χώρο, διέθετε προς πώληση διάφορα στυλό, σε διερχόμενους πολίτες".

Πληροφορίες ότι οι αστυνομικοί έλαβαν εύσημο μνεία, για την μεγάλη τους επιτυχία, από την πολιτική προϊσταμένη τους Κατερίνα Παπακώστα, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 


Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.com