Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020

Ρεκόρ! Πως μας μπήκε έτσι η χρονιά; Δίσεκτη και με γκαντέμη θα την περάσουμε φίνα!

Του mitsos175

“Είμαστε πια πρωταθλητές έρχονται άλλες εποχές”... Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα, που πότε δεν μαθαίνει, στην κορυφή! Πια κορφή; Κατά το Ζάλογγο.
Μάγκες, περάσαμε χώρες όπως την Σαουδική Αραβία, την Τουρκία, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία...
Είμαστε στις πρώτες θέσεις όσον αφορά το Χρέος. Που όχι μόνο είναι βιώσιμο, αλλά μεγαλώνει κάθε δευτερόλεπτο! 419,5 δις! Το Δημόσιο 189% του ΑΕΠ! Με συνολικό εξωτερικό χρέος σχεδόν 250% του ΑΕΠ!!!

Και δανειζόμαστε κι άλλα από τους τοκογλύφους! Και μας τα δίνουν τα όρνεα των αγορών! Γιατί ξέρουν πως θα τα πάρουν με τόκο. Θα κερδίσουν οπωσδήποτε εις βάρος μας.
Πως ό,τι και να γίνει, η ψυχή να μας βγει, να μας κρεμάσουν ανάποδα, να γδέρνουν το πετσί, να μας τρώνε ζωντανούς, να μας πετάνε γυμνούς στο δρόμο εμάς και τα παιδιά μας, εμείς θα πληρώσουμε τα χρέη των κηφήνων μας.

Μισθούς θα κόψουμε, συντάξεις, επιδόματα, το λαιμό μας, αλλά θα τα πάρουν μέχρι δεκάρας! Γιατί αν δεν φτάσουν τα λεφτά, θα δώσουμε ότι έχουμε: Βρακιά, παιδιά, νεφρά...
Και μετά θα κάνουμε ένα γκάλοπ, που θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Μακάριοι! Ή μακαρίτες από την πείνα.
Γιατί οι ωραίοι έχουν χρέη, επομένως εμείς με τόσα χρέη είμαστε θεοί και θεές! Να το δείτε που στο τέλος από την τόση ομορφιά, θα μας πηδήξει όλος ο πλανήτης.

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ γιατί βγαίνουμε στις αγορές και δανειζόμαστε! Μα αυτό δεν κάναμε και πριν χρεοκοπήσουμε; Πριν τα Μνημόνια; 
“Ναι αλλά τώρα δανειζόμαστε με 0 επιτόκιο”! Σώπα! Και το χρέος πως αυξάνει; Με τόσα που έκοψαν, κι αφού δεν έχουμε τόκους, θα έπρεπε να μειωθεί. Όμως αυτό αυξάνεται!

Χθες δανείστηκαν 1,3 δις. Και το γλένταγαν! Φυσικά. Αυτοί θα τα πληρώσουν; Αυτοί θα τα φάνε, εμείς θα χρεωθούμε. Μια φρεγάτα με τη μίζα της. Ή τρεις - τέσσερις χάρες στον Κουμπάρο, ανάλογα. 8 δις θέλουν να δανειστούν φέτος!
Πάρτε τα από τις Τράπεζες, που τα δώσατε. Τους δώσατε 9, γιατί; Ήταν γλύκες και θέλατε να τους κάνετε δώρα; Πάλι για χρεοκοπία μας πάτε; Πάλι και πάλι μέχρι να μάθουμε να μην ψηφίζουμε απατεώνες.

Στο μεταξύ μπέρδεψαν Πρωτοχρονιά με Πρωταπριλιά. Δεν μπήκε καλά το 2020. Βέβαια για τη ΝΔ είμαστε στο 1967. 21 Απριλίου. Ίσως γι αυτό τα ψέματα. Νομίζουν πως έχουμε συνέχεια Απρίλη. Φταίει κι η Ζηνοβία με τον ήλιο της. Τον έφερε από τη Συρία.

Αλλά “λόγω κακοκαιρίας κόπηκε το ρεύμα”. Τι σχέση έχει η Μόσχα, που όντως έχει κακό καιρό, με τη ΔΕΗ; Από που περνάνε τα καλώδια;Με το Κρεμλίνο συνδέονται;
Είναι η εξυγίανση του Χατζηδάκη. Αυτόν και τον Παπαδόπουλο να έχεις γιατρό δεν θέλεις άλλους. Μόνο παπά να σε εξομολογήσει.

Παπάδες! Δώστε κάτι ρε 'σεις “άγιοι”. Δώστε στο φτωχό. “Δίνουν”; Τι; Την ευλογία τους; Και τους όρχεις τους, να προσθέσω. Τους προσφέρουν με μεγάλη χαρά. Α και τα σκουπίδια τους. Τι καλοί χριστιανοί! Τόσο που ο αν υπήρχε Άγιος Βασίλης, θα τους έφερνε δώροκονσερβοκούτι. Τι να το κάνουν; Όλο και κάτι θα χρησιμέψει...

Ούτε για κονσέρβα καρδιά μου. “Γυναίκα, σήμερα δεν έχει γαλοπούλα, θα φας άλλο πουλί. Δεν θα χορτάσεις; Αυτό, ας μείνει μεταξύ μας”. Να κάνετε σεξ. Πολύ σεξ. Και παιδιά. Αλλά όχι με τον/την σύζυγο, μην είστε τρελοί. 
Αυτά που λένε τα ΜΜΕ για 2 χήνες το κάθε κουτσούβελο είναι τρίχες. Δυο χιλιάρικα δεν φτάνουν ούτε μέχρι να μπουσουλάει. Θέλει τουλάχιστο εξάμηνο να μάθει να μπουσουλάει και στο τρίμηνο εσύ θα έχεις χρέος! Κάντε παιδιά με ξένους και ζητήστε μερτικό από το επίδομα του Κούλη! Και τίποτε να μην πάρετε, θα σας μείνει η ανάμνηση του πηδήματος.

ΆδωνιΘάνοΚούλη, σας θέλω! Επιτέλους πρέπει κι εσείς να γκαστρωθείτε, όπως μας γκαστρώσατε όλους! Να δείτε τη γλύκα.

Ένα καλό έχει αυτή η χρονιά: Δεν θα πάμε στη Χάγη για τη Μακεδονία. Αν ακούγαμε τους βλάκες με περικεφαλαία, θα μοιράζαμε τώρα την... Τούμπα! “Άνω ή Κάτω”; - Άνω – κάτω!
Οπότε μόνο μισό Αιγαίο χάνουμε, άντε και λίγη Θράκη.
Κρήτη είπαμε: Έχει ελιές ο Μητσοτάκης. Παίρνει και επιδότηση, δεν την πειράζει κανείς.

Άντε ρε, κι αυτή η χούντα να περάσει γρήγορα. Καλή Λευτεριά


Ανάρτηση από: http://tsak-giorgis.blogspot.com