Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Εάν δημοσιοποιηθεί η έκθεση της blackrock, πολλοί τραπεζίτες θα φάνε ισόβια. Άρα; όποιος έχει την έκθεση στα χέρια του, κυβερνά την Ελλάδα.


…Αφού οι τραπεζίτες ελέγχουν τα ΜΜΕ που πλέον εξαρτώνται αποκλειστικά από τα θαλασσοδάνεια…
…και τα ΜΜΕ ελέγχουν το πολιτικό σύστημα πλασάροντας από πολιτικούς μέχρι Παπαδήμους.
Τόσο απλά είναι τα πράγματα για όσους αναρωτιέστε για τον Προβόπουλο.


Με αφορμή τους νέους ελέγχους, που θα διενεργηθούν (και πάλι) από την Black Rock θυμίζουμε, πως τα αποτελέσματα των πρώτων (ελέγχων) όταν είχαν γίνει κρατήθηκαν μυστικά από το ευρύτερο επενδυτικό κοινό και το πόπολο.

Παρά την αρχική δήλωση του διοικητή της ΤτΕ, πως τα αποτελέσματα θα παρουσιασθούν αρχικά στους τραπεζίτες, τους μεγαλομετόχους των τραπεζών και εν συνεχεία στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό (κάτι που ουδέποτε συνέβη) ρωτάμε για ποιούς λόγους – άραγε κρατήθηκαν ως επτασφράγιστο μυστικό – δεν δημοσιοποιήθηκαν;

Και όπως ελέχθη τότε – ΄΄χρησιμοποιήθηκαν΄΄ δεόντως για να διευκολυνθούν ΄΄ημέτεροι΄΄, να στριμωχτούν ΄΄ανυπάκουοι΄΄ και ΄΄μη αρεστοί΄΄ στο εγχώριο σύστημα.
Με τα αποτελέσματα των πρώτων ελέγχων της Black Rock, ειδικά στον τομέα των ΜΜΕ τι έγινε, πως ΄χρησιμοποιήθηκαν΄;

Όσον αφορά στους δεύτερους ελέγχους μπορεί η ΤτΕ να ενημερώσει το κοινό τι ακριβώς προτίθεται να πράξει. 
Θα κοινοποιήσει τα αποτελέσματα ή θα τα κάνει…γυριστά (όπως πριν ενάμιση χρόνο);

Αληθεύει, πως ένας από τους λόγους της επίσπευσης του χρόνου διενέργειας των ελέγχων σχετίζεται με την σπουδή των δανειστών να υλοποιηθεί από αρχές του 2014 το μέτρο κατάσχεσης ΚΑΙ για την πρώτη κατοικία;

Η τρόικα περνάει στον ημιτελικό γύρο του παιχνιδιού, το εγχώριο πολιτικό προσωπικό δεμένο πισθάγκωνα και παραδομένο – όμηρος δεν θα αρθρώσει ούτε κουβέντα.

Κύριοι έχουμε εισέλθει στον προτελευταίο γύρο της ΄΄επίθεσης΄΄. 

Ανάρτηση από: 
http://olympia.gr