Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Flying Pigs


Αν και είμαι πια προετοιμασμένος όταν διαβάζω κείμενα της Χρυσής Αυγής δεν παύουν να με εντυπωσιάζουν η χυδαιότητα και η φτώχια του λεξιλογίου τους.  Τι να πει κανείς όμως.  Τα γαϊδούρια γκαρίζουν, οι σκύλοι γαυγίζουν, οι πήθικοι… πώς το λένε αυτό που κάνουν οι πήθικοι… πηθικίζουν, τέλος πάντων.  “Ο καθείς και τα όπλα του”, που λέει ο ποιητής.  Αυτά ξέρουν αυτά λένε.
Διάβαζα λοιπόν την επίθεσή τους στον Rodger Waters και μούρθε στο μυαλό το περίφημο “Ιπτάμενο Γουρούνι”..  Το θυμάστε φαντάζομαι οι κάποιας ηλικίας… το   Flying Pig,  έμπνευση του Rodger Waters, που πήρε δρόμο μια φορά και το χάσαμε, ε;  Και μούρθε στο μυαλό κι εκείνο το τραγούδι του ίδιου, που λες και τόγραψε ειδικά για τους διανοούμενους Ναζί (διαβάζουν και Πλάτωνα, λένε.  Χεχε! Λες να μαθαίνουν απο κει την χρήση της Ελληνικής;).
Τέλος πάντων, παραθέτω το εμπνευσμένο μου δημιούργημα.  Αφιερωμένο στον Rodger Waters, τους Pink Floyd  και όλους τους μακρυμάλληδες και τους μουσάτους που γύρισαν και γυρίζουν τον κόσμο με όπλο μια κιθάρα και με όνειρο έναν κόσμο χωρίς μίση, πολέμους και βαρβαρότητα.


Ανάρτηση από: http://pavlidiscartoons.com