Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Η φιλανθρωπία ως μέσο κοινωνικού φόβου. Από τους Ναζί της κατοχής ως τους ναζί της Χ.Α. (Ξυπόλητο Τάγμα, video)



Πέρα από κάθε ηθική τάξη τοποθέτησαν για άλλη μία φορά την φιλανθρωπία οι ναζιστές της Χ.Α.
Σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή ένα κώμα που ζει πλουσιοπάροχα από κρατικές παροχές αλλά και την ευγενή χρηματοδότηση τραπεζιτών, εφοπληστών και των ΜΜΕ, “αποκτά” τον έλεγχο της τροφής και ασκεί εξουσία. «Αν δεν είσαι ίδιος με εμάς δεν τρως».
Αυτό είναι το νέο δόγμα της πιο φρικιαστικής έκφρασης της εξουσίας που συμπυκνώνεται στους ναζιστικούς χαιρετισμούς των ναζιστών της Χ.Α.

Tη φιλανθρωπία των σημερινών ναζιστών της Χ.Α την έχει γράψει η ελληνική ιστορία με αίμα, είναι ίδια με την φιλανθρωπία των γερμανών ναζί και των γερμανοτσολιάδων της κατοχικής περιόδου, όπου το φαγητό το μοιράζονταν οι ναζιστές με τους ντόπιους δοσίλογους και τους μαυραγορίτες..
Η πείνα θέριζε αλλά κάποιοι ασκούσαν τρόμο και εξουσία έχοντας φορτωμένες τις “καναδέζες” και τα αμπάρια.
Χιλιάδες τα θύματα των ναζιστών, χιλιάδες παιδιά χάνονταν από την πείνα.

Σώθηκαν οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι ..Σήμερα αυτά τα αποβράσματα μοστράρουν πάλι, χαιρετούν ναζιστικά, είναι αγκαλιά με τραπεζίτες, εφοπληστές, Μητσοτακαίους και μαρινάκιδες, «δεξιούς Φαύλους πατριώτες» ΜΜΕ και λοιπά παράσιτα που χρηματοδοτώντας το ναζιστικό κώμα της Χρυσής Αυγής ελπίζουν στο δικό μας φόβο και τη διάσωση του καθεστώτος του Μνημονίου και τη κλίκας που το στηρίζει..

Ανάρτηση από: http://dakrygono-a.blogspot.gr